Suflé de taronja

Recepta sostenible

Ingredients

  • 2 taronges
  • 3 ous
  • 20 g de xocolata blanca
  • 2 cullerades de mel de taronja
  • 20 g de farina
  • 20 g de sucre de llustre

Elaboració

Talleu la part superior i inferior (molt poc) de dues taronges i buideu-les per dins (sense trencar la pell). Tritureu la part interior i coleu-la per aconseguir el suc de les taronges.

Separeu la clara dels rovells en dos bols. D’una banda, munteu les clares a punt de neu.

De l’altra, mescleu els rovells amb la mel de taronja, la farina i el suc de les taronges, poseu-ho al bany maria i munteu fins que es cuini el rovell. Un cop cuinat, retireu-ho, afegiu-hi la xocolata calenta i mescleu-ho amb una espàtula.

Barregeu la clara i la mescla restant en el mateix bol amb una espàtula i amb molta cura.

Ompliu les taronges fins a ¾ parts i enforneu-les durant 8 minuts a 180-190 ºC (amb el forn prèviament escalfat a 250 ºC).

Traieu-les i escampeu-hi per sobre el sucre de llustre.

Al·lèrgens

  • Gluten

Ingredients

  • 2 taronges
  • 3 ous
  • 20 g de xocolata blanca
  • 2 cullerades de mel de taronja
  • 20 g de farina
  • 20 g de sucre de llustre

Comparteix aquest contingut