Torrada amb bombó de formatge calent

  • Torrada amb bombó de formatge calent

Ingredients

  • Farina
  • Ou
  • Llevat fresc
  • Sucre
  • Aigua amb gas
  • Oli de gira-sol
  • Formatge tendre
  • Broquetes de fusta
  • Pa de pagès

Un entrant senzill i deliciós per anar fent boca.

Elaboració

Primer, prepara la pasta de fregir barrejant tots els ingredients alhora i la deixes reposar a la nevera unes 2 hores perquè el llevat reaccioni.

Un cop hagi passat aquest temps, agafa el formatge i el fas a daus d'uns 40 grams. Punxa cada dau en una broqueta de fusta, els banyes un per un dins la pasta i els fregeixes amb oli ben calent.

Mentre els vas fregint, llesca i torra el pa. A l'hora de muntar el plat, ben simple: una torradeta com a base i el formatge al damunt.

Si per fer aquesta proposta tries un formatge molt cremós, millor que el deixis una mica al congelador abans de fregir-lo, perquè no es desfaci.

Ingredients

  • Farina
  • Ou
  • Llevat fresc
  • Sucre
  • Aigua amb gas
  • Oli de gira-sol
  • Formatge tendre
  • Broquetes de fusta
  • Pa de pagès

Comparteix aquest contingut