Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
Vés al contingut

Nadal 2024

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Tronc de Nadal

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Slide 1 of 1

Ingredients

Per al pa de pessic

  • 4 ous sencers
  • 2 rovells d'ou
  • 80 g de sucre
  • Ratlladura de mitja llimona
  • 80 g de farina

Per al farcit i la decoració

  • 400 g de xocolata per fondre
  • 250 g de mantega
  • 150 g de sucre
  • 1 cullerada de rom blanc
  • 8 guindes

Per als amants de la xocolata, aquesta recepta és la guinda perfecta per tancar un àpat nadalenc.  

Elaboració:

Primer, bat els rovells d'ou amb el sucre i la llimona, fins que se'n faci una crema. Afegeix-hi la farina. Bat les clares a punt de neu i barreja-ho tot amb cura.

Posa paper d'alumini sobre la safata del forn i escampa-hi la massa, donant-li forma rectangular. La cous al forn durant 15 minuts a 200 °C.

Retira el paper d'alumini i enrotlla la plantilla de pa de pessic amb un drap de cuina. Deixa-ho refredar.

Fon la xocolata al bany maria i reserva-la. Bat la mantega amb el sucre, afegeix-hi el rom i barreja-ho tot amb la xocolata.

Desenrotlla el pa de pessic i cobreix-lo amb la crema de xocolata (deixa'n una mica per decorar).

Torna a enrotllar el pa de pessic i cobreix-lo amb una capa de xocolata. Fes-hi dibuixos amb una forquilla i posa-hi les guindes com a decoració. Guarda'l a la nevera fins al moment de servir-lo.

Ingredients

Per al pa de pessic

  • 4 ous sencers
  • 2 rovells d'ou
  • 80 g de sucre
  • Ratlladura de mitja llimona
  • 80 g de farina

Per al farcit i la decoració

  • 400 g de xocolata per fondre
  • 250 g de mantega
  • 150 g de sucre
  • 1 cullerada de rom blanc
  • 8 guindes

Comparteix aquest contingut

  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Copiar enllaç
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Contacte
  • Accessibilitat
  • Avís Legal