La màgia d'Orient al Fòrum

No t’ho perdis!

Lloc:

Parc del Fòrum

Dates:

28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener

Horari:

d’11.00 a 20.00 hores (els dies 31 i 5 només s’obrirà al matí, d'11.00 a 13.30 hores)

Cal fer reserva prèvia

Comunicat reial Plànol de l’activitat

La màgia d’Orient al Fòrum ens proposa una experiència única on poder entregar les cartes i els xumets i conèixer de prop els secrets més ben guardats dels tres Reis d’Orient i de tota la seva comitiva màgica.

 

Us heu preguntat mai com saben els Reis d’Orient a quina casa ha d’anar cada joguina? Qui s’encarrega d’ordenar-les i transportar-les? Com saben què hi ha en cada paquet? Amb què està feta la roba i els estris que porta tot el seguici de criatures màgiques? On viatgen tots els animals fantàstics?

On es guarden totes les cartes?

Aquestes preguntes i moltes més les podreu resoldre gràcies a la sorpresa reial que els savis d’Orient han preparat a la Pèrgola del Fòrum els dies 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener.

Aquest any, per evitar situacions amb alt risc de contagi, Ses Majestats no podran saludar-nos en la tradicional Cavalcada pels carrers de Barcelona, però, adaptant-se a les mesures de seguretat, han preparat una sorpresa màgica per assegurar que tothom pugui entregar els seus xumets i les seves cartes personalment: ens han enviat de manera anticipada un carregament enorme amb totes les seves pertinences més preuades i amb totes les joguines que seran entregades als nens i les nenes de Barcelona.

Un recorregut immersiu

Tot aquest carregament es podrà visitar en forma de recorregut immersiu amb una durada de 30 minuts. Allà, coneixerem els secrets màgics de la comitiva reial: carrosses, vestuari, estendards, màquines màgiques, criatures fantàstiques... i es podran entregar els xumets i les cartes amb tots els desitjos directament a la Gran Bústia Reial.

La patge Estel, el patge Omar, el patge Gregori i totes les criatures màgiques que els ajuden no ens podran rebre en persona, però ho faran de manera virtual i màgica i ens guiaran en aquesta instal·lació tan especial on veurem la preparació secreta que fa que cada any la nit del 5 de gener sigui un èxit i tots els nens i nenes de Barcelona rebin els seus regals a casa.

I no patiu: els tres Reis d’Orient arribaran a Barcelona el 5 de gener i la comitiva reial es prepararà per a la nit més màgica assegurant que els Reis puguin visitar totes les cases de Barcelona com cada any...

Per a aquesta activitat caldrà fer reserva prèvia.

No t’ho perdis!

Lloc:

Parc del Fòrum

Dates:

28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener

Horari:

d’11.00 a 20.00 hores (els dies 31 i 5 només s’obrirà al matí, d'11.00 a 13.30 hores)

Cal fer reserva prèvia

Comunicat reial Plànol de l’activitat

Carta als Reis

Cada Nadal, els Reis esperen amb impaciència les cartes de milions de nens i nenes que, com tu, s’han portat molt bé durant tot l’any. Escriu aquí la teva carta i li farem arribar al teu rei preferit. 

Conte "Una solució màgica"

Descarrega i llegeix aquest conte per descobrir com se les han empescat els Reis aquest any per poder recollir les cartes dels nens i nenes de Barcelona. Recordes la grip del nas verd?

Cançons de Nadal

  • Cançó de l'estel

    L’estel que il·lumina el camí dels Reis des del cel ens canta una cançó ben dolça.

  • Cançó dels carters

    Canteu amb els carters que recullen les cartes plenes d’il·lusió per als Reis.

  • Cançó del carbó

    Carbó! Carbó! Una cançó per als nens i nenes que no s’han portat bé.

Comparteix aquest contingut