Logo Ajuntament de Barcelona

Selecciona idioma

  • Català
  • Castellano
  • English

Altres webs de l'Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament
Contacte
Tràmits
Treballa a l'Ajuntament
Noticies
Agenda
Mapa
Com s'hi va
Vés al contingut
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.

Nadal

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  • Inici
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Rovellons amb ou, pinyons i tomàquets secs

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Diapositiva 1 de 1
Recepta sostenible

Ingredients

  • 1 kg de rovellons
  • 2 grans d’all
  • 15-20 tomàquets secs en oli d'oliva verge extra
  • 1 branca de romaní fresc
  • 2 cullerades soperes de pinyons
  • 4 ous
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
BCN FESTES!

Elaboració:

Netegeu els rovellons i talleu-ne el peu, per cuinar-los per separat. Peleu els grans d'all i talleu-los en làmines fines. Escorreu els tomàquets secs de l'oli i talleu-los a la juliana. Si són tomàquets tipus pera, talleu-los transversalment perquè no siguin trossos massa llargs.

Desfulleu el romaní i piqueu-lo (es poden deixar algunes fulles senceres).

Poseu una paella àmplia a escalfar amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra i salteu els rovellons. Afegiu-hi sal al gust i el romaní. Quan estiguin gairebé fets, afegiu-hi els alls laminats, els tomàquets secs i els pinyons, acabeu la cocció quan els pinyons i els alls estiguin lleugerament daurats. En una paella amb oli abundant, fregiu els ous amb punta.

Serviu als plats una base de rovellons amb alls, tomàquets i pinyons, i poseu els ous ferrats al damunt.

Ingredients

  • 1 kg de rovellons
  • 2 grans d’all
  • 15-20 tomàquets secs en oli d'oliva verge extra
  • 1 branca de romaní fresc
  • 2 cullerades soperes de pinyons
  • 4 ous
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
BCN FESTES!

Un sistema alimentari sostenible crea prosperitat, promou la justícia social, preserva i regenera els recursos naturals i els ecosistemes i salvaguarda la capacitat de les generacions futures d’alimentar-se de manera sostenible. L’alimentació sostenible és bona per a les persones, bona per als territoris i bona per al planeta.

1
  • Seccions principals

    • Activitats
    • Festival de Nadal
    • Llums
    • Nadal als districtes
    • Reis
  • Contacte

    Formulari de contacte

  • Butlletins

    • Les novetats, directament a la vostra bústia de correu

    • Subscriu-t’hi
  • Segueix-nos a:

    • Altres
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Accessibilitat
  • Avís Legal