OBRIM CARRERS A SANTS-MONTJUÏC I GRÀCIA

Dissabtes i diumenges, de 10.00 a 21.00 h

Eix Creu Coberta - Carrer de Sants
Entre pl. Espanya i c. Munné
Gran de Gràcia
Entre c. Nil Fabra i pl. Nicolás Salmerón (Jardinets de Gràcia)

Cada cap de setmana celebrem l'Obrim Carrers, una iniciativa que recupera l'espai públic per a la ciutadania. Podràs gaudir dels carrers sense trànsit, sense fums ni sorolls. Gaudeix d'un passeig per aquestes artèries com mai ho has pogut fer!

Obrim Carrers

Preguntes i respostes

 • Quin horari té l'Obrim Carrers?

  L'Obrim Carrers se celebra tots els dissabtes i diumenges, amb dos horaris diferents depenent de l'època de l'any:

  - Octubre a abril: de 9 a 20 h.

  - Maig a setembre: de 10 a 21 h (excepte els mesos de juliol i agost, que l'Obrim Carrers no es realitza).

  Per tant, durant aquests horaris, els carrers seran per a la ciutadania i no hi podran passar vehicles.

 • Hi haurà activitats?

  Tot i que l'Obrim Carrers va néixer amb la voluntat d'omplir els carrers d'activitats, la pandèmia generada per la covid-19 va obligar a reduir l'animació en aquests carrers. Tot i això, l'espai públic està a la teva disposició per passejar, fer esport, etc.

 • Hi poden passar cotxes i motos durant l'Obrim Carrers?

  Per garantir la seguretat de les persones, la circulació queda restringida durant la celebració de l'Obrim Carrers. Només es permetrà el pas de vehicles de serveis municipals i d'emergència, vehicles de càrrega i descàrrega, vehicles dels veïns de la zona que es dirigeixin als seus aparcaments privats, usuaris dels aparcaments de rotació, taxis en cas d'emergència i vehicles de persones amb mobilitat reduïda. El pas de bicicletes està permès.

   

  ATENCIÓ: Els veïns de la zona podran circular amb els seus vehicles des del carrer transversal més proper al seu aparcament. En tot cas, sempre s'hauran de seguir les indicacions dels auxiliars de trànsit presents a cada carrer.

 • I els autobusos, podran circular-hi?

  Els autobusos variaran el seu recorregut habitual durant la celebració de l'Obrim Carrers. Pots consultar totes les afectacions i els canvis de parades en aquest enllaç a TMB.