Barcelona es vesteix d'orgull

El 28 de juny commemorem el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, una data per continuar reivindicant i avançant amb fermesa en la defensa dels drets de les persones que formen part dels col·lectius LGTBI. Una efemèride que esdevé un moment ideal per continuar sensibilitzant a tots els nivells i sectors, per a l’erradicació dels discursos d’odi i discriminació per raó de LGTBI-fòbia.

El 28 de juny és també un dia per celebrar els avenços aconseguits i una gran oportunitat per visibilitzar que les dissidències sexuals i de gènere i les diversitats familiars són un dret i una riquesa inqüestionable de la nostra ciutat.

Barcelona continua mostrant-se al món com una ciutat orgullosament diversa, on conviuen totes les formes possibles de ser i d’estimar.

Enguany, amb les propostes “Orgull de barri” i “Orgull de museus”, es presenta una àmplia programació d’activitats impulsades des del Centre LGTBI de Barcelona —gestionat per la Federació-Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya—.  Durant tot el mes de juny, l’Orgull recorrerà els diversos districtes de la ciutat, convidant la ciutadania a gaudir d’una àmplia oferta d’activitats reivindicatives, artístiques i culturals que mostraran la pluralitat de les mirades del col·lectiu.

Una programació dissenyada de forma conjunta que inclou la participació de persones de referència en els seus àmbits de coneixement. Coneix-les!