Barcelona Orgullosa

Barcelona és una ciutat orgullosament diversa, on conviuen totes les formes possibles de ser i d’estimar. I cada 28 de juny commemorem el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, una data per continuar reivindicant, però també per celebrar els avenços aconseguits, i visibilitzar que les dissidències sexuals i de gènere i les diversitats familiars són una riquesa inqüestionable de la nostra ciutat.

Enguany, amb les propostes “Orgull de barri” i “Orgull de museus”, es presenta una àmplia programació d’activitats elaborada en col·laboració amb el Centre LGTBI de Barcelona —gestionat per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya—. Durant tot el mes de juny l’Orgull recorrerà els diversos districtes de la ciutat, convidant la ciutadania a gaudir d’una àmplia oferta d’activitats artístiques que mostraran la pluralitat de les mirades dels col·lectius.

I la celebració culminarà el 28J, amb la segona edició del multitudinari concert musical L’Orgullosa, al Moll de la Fusta. De nou, música i festa seran l’altaveu perfecte per fer sentir arreu que Barcelona és una ciutat orgullosa de la seva diversitat.

 

CURADORES

Persones de referència en els seus àmbits de coneixement que han dissenyat el programa d’activitats de l'Orgullosa. Coneix-les!

 

Sarai G. Cumplido

Sarai

 

Artista i comissària. Va estudiar un grau de Cinema i Mitjans Audiovisuals. Investigadora cultural i cofundadora de DU-DA. Actualment combina la producció de projectes de l'àmbit cultural amb el comissariat independent. Els seus projectes estan marcats per la necessitat de donar veu a coneixements no hegemònics i pel fet d’activar especulacions sobre noves maneres de cohabitar i cuidar-nos.

Esther Marquina

Sarai

Tècnica i programadora musical. La seva trajectòria professional s'ha centrat en l'estudi del so. Formada en aquesta disciplina, ha adquirit habilitats i coneixements sòlids en aquest camp. Des de fa més de deu anys, exerceix com a programadora musical, i ha combinat aquesta faceta amb projectes cinematogràfics.