Gala L’Orgullosa 28J

L’Orgullosa culmina el 28J, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, amb un concert multitudinari a l’Anella Olímpica i un cartell dissenyat a mida per ballar, viatjar i reivindicar totes juntes els drets del col·lectiu. Una gran gala de ciutat per celebrar la diversitat, l’amor, les dissidències, la corporalitat diversa i l’orgull com a col·lectiu LGTBI.

La festa estarà protagonitzada per: Maruja Limón, amb Roba Estesa, Tribade, Las Karamba, Balkan Paradise Orchestra, Ketekalles, Flamenco Queer; Maria Arnal i Marcel Bagés, amb Rodrigo Cuevas; Putochinomaricón, amb Rizha i la Boyband Baobae, King Massalami, Ken Pollet, Megane Mercury (Mercurio Retrógrado) i Chenta (Papi Papushca i Cali). I tancarem aquesta gran celebració de l’orgull LGTBI a la ciutat amb Samantha Hudson Dj Set.

Dissenyada com un gran espectacle sota la direcció artística de Montdedutor, la gala estarà conduïda per Alba Rihe, amb l'acompanyament sonor de Fito Conesa. Una espectacular posada en escena permetrà veure per primer cop actuar plegades algunes de les bandes feministes, lesbianes i queer de la ciutat en una sola coreografia escènica. També hi haurà moments màgics més intimistes, com la interpretació conjunta de Maria Arnal i Marcel Bagès amb Rodrigo Cuevas, i moments més eixelebrats i enèrgics, per vibrar al so dels himnes generacionals de Putochinomaricón i del primer Dj set de Samantha Hudson.

 

Descarrega’t el cartell de la gala (PDF 1.36 MB)

Concert Multitudinari

 • Hora
  Lloc i hora
  • Esplanada de l'Anella Olímpica de Montjuïc
  • Obertura de portes a partir de les 17.00h
 • COM ARRIBAR
  • Agafa el metro fins a la parada de la plaça d’Espanya, línies 1 i 3.
  • Puja per les escales mecàniques de l’avinguda de la Reina Maria Cristina.
  • Continua per les escales mecàniques que trobaràs a la dreta del MNAC.
  • Travessa l’avinguda de l’Estadi i hauràs arribat a l’Anella!
  • Pots consultar el “Com s’hi va”.
 • Accés

  Gratuït per ordre d’arribada fins a completar aforament.

   

  MENORS DE 16 ANYS

   

  Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats dels progenitors o tutors o d’un adult responsable autoritzat. En qualsevol dels casos, cal emplenar el formulari d’accés.

Akelarre Feminista: un espectacle coordinat per les Maruja Limón

El primer acte, encapçalat per les Maruja Limón, serà un akelarre feminista amb 33 dones a l’escenari. Durant una hora, se succeiran les actuacions musicals de Roba Estesa, Tribade, Las Karamba, Balkan Paradise Orchestra, Ketekalles i Flamenco Queer. Les artistes compartiran escenari i repertori. L’alegria, la celebració comunitària i intergeneracional seran els fils conductors d’aquest bloc.

Maruja Limón

Evocació renaixentista: Maria Arnal i Marcel Bagés amb Rodrigo Cuevas

El segon moment de la gala el protagonitzaran Maria Arnal i Marcel Bagés, amb la col·laboració de Rodrigo Cuevas i un cos de ball, en una actuació d’evocació renaixentista. Aquest serà el moment més intimista de la celebració, amb un pop mutant en els límits de l’emoció. La música girarà al voltant de la infinita capacitat de transformació dels éssers humans per afrontar els reptes d’un planeta amb un futur en crisi.

Maria Arnal i Marcel Bagés, dos dels noms del cartell de l'Orgullosa

Putochinomaricón amb Rizha i la Boyband BAOBAE

El tercer moment de la gala serà el de més rauxa, liderat per l’artista Putochinomaricón, que presenta nou disc i actuarà en col·laboració amb Rizha i la Boyband BAOBAE amb King Massalami, Ken Pollet, Megane Mercury (Mercurio Retrógrado) i Chenta (Papi Papushca i Cali). El resultat serà un bloc ple d’energia, pop i bogeria.

Putochinomaricon, un dels noms del Cartell de l'Orgullosa

Final explosiu amb Samantha Hudson Dj Set

La diva més irreverent del pop adolescent, Samantha Hudson, serà l’encarregada de revolucionar l’escenari a la cloenda de la gala. Bogeria, decibels i molt de ritme per tancar en majúscules la primera celebració de l’Orgullosa Barcelona. Un final que no deixarà indiferent ningú, potent i explosiu com la mateixa Samantha, la reina de la comunitat queer i de l’underground.

Samantha Hudson

On es fa: esplanada de l'Anella Olímpica (accés per l'avinguda de l'Estadi)

Obertura de portes a les 17.00 hores

List of points shown on the map

  Share in social networks