L'Orgullosa recorre la ciutat

Un mes ple d'activitats i música

Durant el mes de juny, l’Orgullosa recorre la ciutat amb una programació descentralitzada que acosta la commemoració als barris per fer gaudir de la festa tota la ciutadania. Es tracta de més de 100 propostes artístiques que visibilitzen la pluralitat de les mirades del col·lectiu. Una programació intergeneracional, transfeminista i interseccional, elaborada en col·laboració amb les entitats, els museus, les biblioteques, els centres cívics, i els agents de cada districte, que durant tot l’any treballen per reivindicar els drets LGTBIQ+. 

S’hi podrà recordar Flor del Campo al seu barri de la Trinitat escoltant flamenc; participar en una jornada de famílies diverses a Sant Martí; compartir una tarda de Sarao Drag a una plaça de Gràcia; cosir juntes un vestit multicos per desconstruir el gènere; escoltar un cor de veïnes cantant sobre la memòria del col·lectiu LGTBI; participar en un taller col·lectiu per canviar de nom els contes infantils i incloure-hi les famílies de sexualitat dissident. I també s’hi podrà gaudir de les actuacions d’Isabel do Diego, Gabriela Wiener, Fito Conesa, Sara Manubens, Missex, Personaje Personaje, Cobalto, AL-V o Me Siento Extraña, entre altres.

Són tan sols algunes de les propostes destacades del programa de l’Orgullosa, que podeu consultar per districtes i per dates, a través del cercador que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Activitats destacades

Ajuntament Guia Llistat

Mostra'n més

Share in social networks