Vine a la Festa del Centre LGTBI!

Creativitat de l'Orgullosa per il·lustrar la Festa del Centre LGTBI

Torna la Festa del Centre LGTBI als carrers del barri de Sant Antoni! El 21 de maig, de les 11.00 a les 14.00 hores, hi haurà matí de portes obertes al Centre LGTBI amb diferents activitats.

A l’interior del Centre LGTBI hi haurà una fira de publicacions de diverses llibreries LGTBI i feministes de Barcelona i un taller de serigrafia espontània: “Espigaciones”, a càrrec de Nora Haddad. Aquest taller combina fotografies de l’arxiu històric del col·lectiu LGTBI amb estampació en peces de roba.

Alhora, a l’exterior del Centre LGTBI (carrer del Comte Borrell, entre els carrers del Parlament i del Marquès de Campo Sagrado) es desenvoluparà un taller de “cuina desviada” en col·lectiu a càrrec de Graffiti Receptes, i una sessió d’experimentació sonora amb una gravació participativa de la mà de Chico-Trópico. Durant tot el matí es podrà gaudir també de la instal·lació Queer Dancers de Clàudia Mallart.

A la tarda, la Festa es trasllada a la zona per a vianants de la ronda de Sant Antoni, amb diferents actuacions musicals que van des del jaleo flamenco queer d’Isabel Rivera, al pop intimista de Jimena Amarillo o l’univers eclèctic de Mercedes Peón, passant per les veus dissidents de Megane Mercury i Navxja i tancant amb el petardeo del DJ Gaspar Blaya.

Activitat en el marc del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia.

 

Programa de la festa (PDF 712.97 KB)

 

Fotos de la festa

Share in social networks