Què pots fer a Nou Barris del 10 al 16 de juny?

Fins a sis festes majors de barri coincidiran durant aquests set dies. A més, els concerts del festival Simfonic, les activitats de L'Orgullosa, l'entrega de premis del concurs de còmic i molt més

..
09/06/2022 - 17:26 h

Per si hi ha algú despistat, mai està de més recordar que a Nou Barris en realitat en tenim 13, de barris, i que la majoria d’ells celebren la seva festa major al juny. L’agenda setmanal que us presentem avui comença amb els enllaços a les programacions de cinc festes majors: les de la Trinitat Nova, la Guineueta, les Roquetes, Ciutat Meridiana i el Turó de la Peira. A més, a Can Peguera les celebracions començaran dimecres, i encara que no ens ha donat temps a preparar-ne la notícia, els primers actes també els trobareu dins de l’agenda.

Per si no n’hi hagués prou amb aquesta voràgine festiva, els equipaments continuen apurant la seva programació abans de les vacances, i aquests dies us ofereixen un parell de concerts del festival Simfonic (divendres a l’Espai Jove les Basses i dissabte al Centre Cívic Torre Llobeta), l’entrega de premis del 22è Concurs de Còmic de Nou Barris amb la inauguració de la corresponent exposició (dissabte a Can Verdaguer) o un taller fotogràfic vinculat a l’exposició “Bon dia / bona nit” (dimecres a Can Basté), per citar-ne només algunes.

A més, dissabte al migdia inaugurarem el jardí de Pilar Espuña al Turó de la Peira, i la proximitat del Dia de l’Orgull LGTBI es farà present amb una taula rodona, un recital poètic i un taller per a gent gran dins del cicle L’Orgullosa, a més de la festa Primavera Queer de dissabte a la plaça Ángel Pestaña. Acabem destacant la mostra d’entitats de gent gran que tindrà lloc dissabte al matí a la plaça Virrei Amat, i la programació del Castell de Torre Baró, amb tres interessants propostes per al cap de setmana. Tot això i molt més, al PDF de sota. Que en gaudiu les activitats i passeu una bona setmana a Nou Barris!

Activitats del 10 al 16 de juny