Suport a la creació

Des del Palau Alòs donem suport a tots aquells artistes que vulguin mostrar gratuïtament la seva obra.

Per una banda, tenim cada mes una nova exposició a la Sala d’Exposicions, i moltes d’aquestes són d’artistes del barri i voltants que volen mostrar la seva obra.

També comptem cada mes amb un concert d’algun grup que es vulgui promocionar. 

Als dos casos, oferim la sala i els recursos tècnics de manera totalment gratuïta.

Ets artista i vols promocionar la teva obra/concert al Palau? Envia un correu a programacio@palaualos.cat

Tens un projecte d'arts escèniques, però no tens on assajar? Vols crear una peça però necessites suport? Tot això i més ho oferim a LA INCUBADORA, el programa de Residència d'Arts Escèniques! Convocatòria tancada.
Arrow right
Si tens una proposta musical, et convidem a actuar en el nostre espai i formar part de la nostra programació! Volem ajudar-te a impulsar la teva trajectòria musical oferint la possibilitat de realitzar un concert amb el nostre suport tècnic i de difusió en la xarxa artística. Envia'ns la teva proposta a programacio@palaualos.cat i sona en viu!
Arrow right
Tens una proposta expositiva que vols mostrar? Voldries crear la teva primera exposició? Des de l'Espai Jove Palau Alòs t'oferim l'espai i les eines per poder desenvolupar la teva exposició. També tindràs la possibilitat d'exposar en altres espais joves de la ciutat i difondre la teva proposta. Envia'ns la teva proposta a programacio@palaualos.cat i exposa!
Arrow right