Barcelona Cultura

Què és?

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona que apropa el cinema recent fet amb el talent de la nostra ciutat als diferents districtes de Barcelona. A través de les pantalles dels Centres Cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, La Sagrera “La Barraca”, Can Felipa i Ateneu Fort Pienc.

En aquesta 4a edició, renovem la col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema amb el Cicle Gaudí i obrim vincles amb els Festivals de Cinema de la ciutat a través de la Catalunya Film Festivals, amb la participació del D’A Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, L’Alternativa Festival de Cinema Independent de Barcelona, El dia més curt, Inclús Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona i Mecal Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. A més, Dones Visuals col·labora amb l’activitat paral·lela “Els oficis del cinema” a on ens mostraran l’ofici des de dins i es visibilitzarà la presència de la dona al món del cinema.