Barcelona Cultura

Què és?

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol acostar el cinema a la ciutadania programant cinema a la tardor a diferents centres cívics de la ciutat dins del circuit Pantalla Barcelona.

La seva setena edició es realitza del 19 d’octubre del 2021 al 23 de febrer del 2022 a les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, La Sedeta, Cotxeres de Sants, La Sagrera “La Barraca”, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí. En aquesta edició de tardor, es renova la col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema amb el Cicle Gaudí.

Tots els espais on es faran les projeccions compleixen les mesures de prevenció, seguretat i limitació d’aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries a causa de la Covid-19. A fi de poder complir amb aquesta normativa d’aforament és imprescindible reservar les entrades per assistir a les projeccions que, com és habitual, continuen sent gratuïtes. Les entrades es podran reservar directament als espais web dels mateixos centres cívics on es faci la projecció. També serà obligatori l'ús de mascaretes o l'entrada i la sortida esglaonada dels espectadors, seguint les ordres del personal d'acomodació.