Barcelona Cultura

Informació pràctica

Quan es durà a terme?

La cinquena edició es durà a terme del 2 d'octubre fins al 18 de desembre del 2020. Les sessions suspeses a la tardor a causa de les restriccions sanitàries s'han reprogramat del 19 de gener al 9 de març.

On es projectaran les sessions?

Als centres cívics de Barcelona: Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí.

Quant costa cada sessió?

Les sessions són gratuïtes. 

Mesures de seguretat covid-19 i reserva d'entrades.

Tots els espais on es faran les projeccions compleixen les mesures de prevenció, seguretat i limitació d’aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries a causa de la Covid-19. A fi de poder complir amb aquesta normativa d’aforament és imprescindible reservar les entrades per assistir a les projeccions que, com és habitual, continuen sent gratuïtes. Les entrades es podran reservar directament als espais web dels mateixos centres cívics on es faci la projecció. També serà obligatori l'ús de mascaretes o l'entrada i la sortida esglaonada dels espectadors, seguint les ordres del personal d'acomodació.