Barcelona Cultura

EL HOYO

Llargmetratge

EL HOYO

Director: Galder Gaztelu-Urrutia

Intèrprets: Ivan Massagué, Zorion Eguileor, Antonia San Juan, Emilio Buale, Alexandra Masangkay, Eric Goode, Algis Arlauskas, Miriam Martín, Óscar Oliver

Any: 2019

Durada: 94’

Productora: Basque Films, Mr Miyagi Films, Plataforma La Película AIE

No recomanada per a menors de 18 anys 

El Goreng es desperta un dia en un habitacle al costat de Trimagasi. L’habitacle es troba en una construcció en forma de plataforma, dividida en incomptables nivells. Una vegada al dia cau menjar per una escotilla superior. I el va repartint entre els diversos nivells... però arriba el moment en què és difícil que n’hi hagi prou per a tots. La peculiaritat de la plataforma és que els seus nivells es mouen, per això ningú no sap en quin nivell es despertarà al mes següent, i si tindrà més o menys opcions d’accedir al menjar. El Goreng no recorda per què és aquí.

En aquest escenari, una tarda apareix l’Imoguiri. Ha perdut el seu fill i prega com a una boja al Goreng i al Baharat que l’ajudin a trobar-lo. El Goreng farà tot el possible per organitzar tothom dins de la plataforma i trobar el fill d’ella, encara que enfrontar-se al sistema tingui un cost elevat per a ell.
 

Curt: 

Projeccions