Barcelona Cultura

Què és?

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol acostar el cinema a la ciutadania programant un cicle de cinema a la fresca. Diferents centres cívics de la ciutat programen, a l'aire lliure, diferents títols durant el mes de juliol dins del circuit Pantalla Barcelona.

La seva sisena edició es realitza del 1 al 23 de juliol a l’aire lliure a les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, La Sedeta, Cotxeres de Sants, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí. En aquesta edició d’estiu, es renova la col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema amb el Cicle Gaudí.

Tots els espais on es faran les projeccions compleixen les mesures de prevenció, seguretat i limitació d’aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries a causa de la Covid-19. A fi de poder complir amb aquesta normativa d’aforament és imprescindible reservar les entrades per assistir a les projeccions que, com és habitual, continuen sent gratuïtes. Les entrades es podran reservar directament als espais web dels mateixos centres cívics on es faci la projecció. També serà obligatori l'ús de mascaretes o l'entrada i la sortida esglaonada dels espectadors, seguint les ordres del personal d'acomodació.