Es desplega un equip informatiu pels eixos verds per explicar els canvis en la mobilitat

..
16/11/2022 - 09:24 h - Mobilitat i transports Ajuntament de Barcelona

Aquest divendres es durà a terme la implantació dels canvis de mobilitat vinculats a les obres de la Superilla Barcelona a l’Eixample. La creació dels quatre nous eixos verds de Consell de Cent, Girona, Rocafort i Comte Borrell i de les primeres quatre places implicarà modificacions importants en l’actual configuració viària d’aquest àmbit de l’Eixample.

Amb la implantació de la nova mobilitat el carrer Consell de Cent trencarà la seva continuïtat viària i deixarà de ser una via per travessar l’Eixample de punta a punta. El trànsit local té garantit l’accés a qualsevol punt dels futurs eixos verds però caldrà tenir en compte que en la majoria de l’àmbit s’haurà de girar a cada illa.

Per donar la màxima informació, a partir d’avui un equip d’informadors es desplega als eixos verds de l’Eixample per explicar als conductors de vehicles els canvis previstos en la mobilitat a partir del 18 de novembre. Estaran situats en diverses ubicacions i distribuiran fulletons informatius als vehicles que hi circulin, estiguin en zones de càrrega i descàrrega o facin ús d’aparcaments de l’entorn.

En paral·lel, s’estan posant més de 1.300 avisos d’escala per informar als veïns dels eixos verds i dels carrers de l’àmbit, així com  cartelleria, correus, xarxes socials municipals i web. La informació també es farà arribar a la ciutadania a través dels mitjans de comunicació.

Es recomana als conductors que busquin itineraris alternatius a l’àmbit d’obres. I aquells que hagin d’accedir a habitatges, comerços o aparcaments situats dins dels nous eixos verds que surtin amb antelació les primeres setmanes i que s’informin del millor recorregut viari per arribar a la seva destinació.