Inauguració de l'exposició 'El futur ja és present'

La inauguració de l'exposició "El futur ja és present. Descobreix com Superilla Barcelona està transformant els carrers de la ciutat​" tindrà lloc aquest dimecres, 25 de gener, a les 18 hores, a l'antiga residència universitària Ramon Llull, dins del recinte de l'Escola Industrial. L'acte, obert a tothom, comptarà amb la participació del regidor del Districte, Pau Gonzàlez.

..
20/01/2023 - 17:43 h - Urbanisme i infraestructures evazquez

L’Eixample continua avançant en les obres més importants que ha viscut en les darreres dècades. A finals d’abril de 2023 està previst que finalitzin les obres per transformar en eixos verds els carrers de Consell de Cent, Rocafort, Comte Borrell i Girona, així com les quatre places en els encreuaments d’aquests carrers i amb el carrer d’Enric Granados, dins del pla Superilla Barcelona.

Ara, l’Ajuntament de Barcelona organitza aquesta exposició de gran format per mostrar com seran aquests nous eixos verds i places de l’Eixample. Gràcies a unes grans estructures i unes imatges virtuals, els veïns i veïnes podran veure com quedaran aquests espais un cop acabin les obres.

L’exposició també inclourà una gran maqueta de la ciutat de Barcelona, sobre la qual es projecta un audiovisual que explica com ha evolucionat l’urbanisme de l’Eixample des del seu inici fins a l’actualitat.

La mostra es podrà veure fins al 25 de març a l’antiga residència universitària Ramon Llull, dins del recinte de l’Escola Industrial, en l’horari següent: de dilluns a divendres, d’11 a 20 hores, i dissabtes, de 10  14 hores. Es podrà accedir pels carrers del Rosselló i de París.