Vine a la festa de “Protegim les escoles” al Guinardó!

El dimarts 31 de gener celebrarem que diverses escoles del Guinardó ja compten amb un entorn més segur, ampli i confortable! Es tracta de la primera festa de “Protegim les escoles”, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que durant aquestes darreres setmanes ha fet obres a diverses escoles de tota la ciutat per pacificar-ne els entorns més propers.

..
25/01/2023 - 13:20 h - Urbanisme i infraestructures Ecologia Urbana

Música, tallers infantils, jocs, una xocolatada per a tothom… La festa de “Protegim les escoles” al Guinardó ja escalfa motors per celebrar amb tota la comunitat educativa i el veïnat la pacificació que s’ha fet dels entorns de l’illa educativa formada pels centres següents:

  • Escola Torrent d’en Melis
  • Escola Estel Guinardó
  • Escola Bressol Municipal Montserrat
  • Escola Especial Mare de Déu de Montserrat

La celebració, amb l’alumnat, el professorat i les mares i pares d’aquests centres, a més de tot el veïnat que s’hi vulgui sumar, tindrà lloc el dimarts, 31 de gener, a partir de les 16.30 hores al carrer de Varsòvia, aproximadament entre els números 160 i 170.

Hi ha hagut 73 pacificacions més en les darreres setmanes

A finals de l’any passat, “Protegim les escoles” va iniciar les obres de pacificació dels entorns de 73 escoles més arreu de la ciutat, amb l’objectiu de millorar els accessos i els espais més propers als centres educatius i allunyar els alumnes del trànsit, la contaminació, els accidents i el soroll. Des de la creació d’aquest projecte i fins a finals d’aquest 2023, hi haurà 217 escoles protegides a Barcelona, un terç de les escoles de la ciutat. Totes les escoles es poden consultar en aquest mapa.

Festa de “Protegim les escoles” al Guinardó

Lloc: carrer de Varsòvia, aproximadament entre els números 160-170.
Dia i hora: dimarts, 31 de gener, a partir de les 16.30 hores.