Viu la Superilla!
Viu la Superilla!

Jornades Internacionals Superilla Barcelona

Viu la Superilla!

Barcelona acull les primeres Jornades Internacionals Superilla Barcelona entre el 22 i el 25 de març, reunint diverses ciutats que estan explicant els seus projectes innovadors de recuperació de l'espai públic.

A Barcelona, gràcies a la col·laboració del projecte europeu Tune Our Block, es troben representants polítics i tècnics de ciutats com París, Londres, Copenhaguen, Berlín, Milà, Viena, Brussel·les, Rotterdam, València, Vitòria, Gant, Ljubljana, Zuric i Lódz.

També han visitat la ciutat noms propis d'aquest sector, com ​​Janette Sadik-Khan, una figura mundial en l’àmbit de l’urbanisme i el transport.

Festes a Consell de Cent i Rocafort

Dissabte, 25 de març, de 10.00 a 19.00 h

Les jornades es tancaran el dissabte, 25 de març, de 10.00 a 19.00 h, amb les festes Viu la Superilla, una celebració ciutadana que inclourà música, tallers, jocs infantils i diverses propostes d'animació.

Seran dues festes paral·leles que tindran lloc a diversos espais dels nous eixos verds de l'Eixample que ja afronten la recta final de les obres:

  • ​Carrer de Rocafort, entre Aragó i Diputació
  • ​Carrer del Consell de Cent, entre Enric Granados i rambla de Catalunya

No hi faltis!

Segueix les sessions obertes a la ciutadania

Les Jornades Internacionals Superilla Barcelona han ofert activitats obertes a la ciutadania, que es poden recuperar en els següents vídeos:

22 de març, a les 18.00 h. Janette Sadik-Khan: conferència sobre transformació urbana. Conducció de l’acte: Oriol Nel·lo.  Torna-la a veure aquí

23 de març, a les 12.30 h. Taula rodona: experiències de les ciutats europees, amb la intervenció dels representants polítics de les ciutats convidades. Conducció de l'acte: Núria Moliner.  Torna-la a veure aquí

23 de març, a les 18.30 h. Presentació del llibre Superilla Barcelona, amb Janette Sadik-Khan, Janet Sanz i Camilla Van Deurs. Conducció de l’acte: Josep Bohigas.  Torna-la a veure aquí

ACORD ENTRE CIUTATS

Per a un nou model d'espai públic

La majoria de ciutats han signat un acord en favor d’un nou model d’espai públic.

Les Jornades, en imatges

Recupera les millors fotografies de les Jornades Internacionals Superilla Barcelona

Logos Next Generation
Logos Next Generation