Quadern Cultura
Un any de regals culturals!
2022-2023

El Quadern Cultura neix amb el propòsit i la il·lusió d’apropar l’oferta cultural de Barcelona al públic juvenil

Quadern Cultura sorgeix amb la intenció d’apropar l’oferta cultural de Barcelona als més joves. Per això, convidem els estudiants de 1r d’ESO (nascuts el 2010) i un acompanyant adult a gaudir de la cultura a través d’una àmplia gamma d’espectacles i activitats preparades pels diversos equipaments culturals i espais patrimonials de la ciutat.

Com
funciona?

T’expliquem com gaudir de les entrades gratuïtes de Quadern Cultura

Quadern Cultura permet gaudir de la cultura a través d’una entrada gratuïta per cada equipament per a un jove i un acompanyant adult. La tramitació de les reserves de les activitats del QUADERN CULTURA es farà exclusivament de manera online, a través del web www.barcelona.cat/quaderncultura

Aquí podreu consultar la informació de cada espai i realitzar còmodament la vostra reserva. És molt fàcil donar-se d’alta al web de reserves, en el díptic que us hem enviat a casa es detalla pas a pas com fer-ho i el vostre codi personal d’accés.

1
Accedir al web www.barcelona.cat/quaderncultura i fer clic al botó “Registra’t”
2
Al formulari de registre, introduir el codi personal alfanumèric que heu rebut per carta i completar les dades sol·licitades.
3
Caldrà validar el compte creat a través d’un enllaç que s’enviarà a l’adreça de correu electrònic que haureu indicat
4
Una vegada confirmat, només haureu d’iniciar sessió al portal amb el nom d’usuari i la contrasenya registrats i començar a reservar les activitats culturals!

Al reservar l’activitat seleccionada, rebreu un correu electrònic de confirmació que haureu de presentar el dia que acudiu a l’espai cultural reservat.NOVETATS D’ENGUANY


GESTIÓ LLISTA D’ESPERA: Enguany et podràs apuntar a una llista d’espera per a aquelles activitats amb les places esgotades.

LIMITACIÓ DE RESERVES: només es podran fer un màxim de 4 reserves per mes natural per tal de garantir una major accessibilitat a totes les persones usuàries. La limitació només afecta a teatres i espais de concerts.

A tenir en compte

Fer ús de les invitacions de Quadern Cultura implica l’acceptació de les següents indicacions. Si us plau, llegiu-les amb atenció:

 1. Cada reserva equival a una entrada gratuïta per a un alumne de 1r d’ESO (nascut el 2010) i un acompanyant major de 18 anys.
 2. L’acompanyament d’un adult és obligatori.
 3. Guardeu la vostra reserva perquè la necessitareu per fer el bescanvi a taquilles. Sempre podeu recuperar la vostra reserva en el vostre apartat d’usuari del web de reserves de Quadern Cultura
 4. Consulteu a la vostra reserva les condicions d’ús que fixa l’espai per efectuar el bescanvi.
 5. Cada reserva és vàlida per a un sol ús.
 6. No vàlida per a grups escolars.
 7. El nombre d’entrades disponibles a cada equipament és limitat. Consulteu amb previsió la disponibilitat de cada espectacle.
 8. Si finalment no voleu fer ús de la vostra reserva, cancel·leu-la i així permetreu que altres usuaris del Quadern Cultura puguin reservar l’espectacle. Si no ho feu, la vostra reserva es considerarà com a gastada i ja no podreu tornar a reservar per al mateix equipament.
 9. És recomanable contactar amb l’espai en el qual s’ha fet la reserva uns dies abans de l’activitat reservada per confirmar que no s’ha cancel·lat o ajornat per algun motiu no previst.
 10. Invitacions vàlides des de l’1 d’octubre de 2022 i fins al 31 d’agost de 2023.
 11. No acumulable amb altres promocions. Invitacions no bescanviables per diners.
 12. No s’acceptaran reclamacions passat l’octubre de 2022.
 13. Per qualsevol dubte o aclariment, podeu trucar al telèfon 933 161 000, enviar un correu electrònic a infoicub@bcn.cat, o bé visitar-nos a:

  OFICINA CIUTADANA DE LA CULTURA
  Palau de la Virreina
  La Rambla, 99. 08002 Barcelona
  De dilluns a diumenge,
  de les 10 a les 20.30 h

 14. L’Institut de Cultura de Barcelona no es fa responsable de les possibles cancel·lacions d’activitats d’espais adherits al Quadern Cultura.
 15. Llegiu també les condicions que trobareu al web del Quadern Cultura.

No et perdis
els propers plans

Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt

BCN Clàssics

24/03 al 24/03

+ Més informació

LES AUTRES

SAT! Sant Andreu Teatre

25/03 al 26/03

+ Més informació

Tot el que passarà a partir d’ara

Teatre Lliure

31/03 al 23/04

+ Més informació