QuadernCultura

Activitats culturals
Gratuïtes

El Quadern Cultura neix amb el propòsit i la il·lusió d’apropar l’oferta cultural de Barcelona al públic juvenil

Quadern Cultura sorgeix amb la intenció d’apropar l’oferta cultural de Barcelona als més joves. Per això, convidem als estudiants de 1r d’ESO nascuts el 2009 i un acompanyant adult a gaudir de la cultura a través d’una àmplia gamma d’espectacles i activitats preparades pels diversos equipaments culturals i espais patrimonials de la ciutat.

Temporada
2021 – 2022

Comfunciona?

T’expliquem com gaudir de les entrades gratuïtes de Quadern Cultura

Quadern Cultura permet gaudir de la cultura a través d’una entrada gratuïta per cada equipament per a un jove i un acompanyant adult. Com a novetat, aquest any les reserves del Quadern Cultura es podran fer exclusivament a través del web de reserves de Quadern Cultura

Aquí podràs consultar la informació de cada espai i realitzar còmodament la teva reserva. És molt fàcil donar-se d’alta al web de reserves, en el díptic que us hem enviat a casa es detalla pas a pas com fer-ho i el teu codi personal d’accés.

01
Accedir al web www.barcelona
.cat/quaderncultura
i fer clic al botó “Registra’t”
02
Al formulari de registre, introduir el codi personal alfanumèric que has rebut per carta i completar les dades sol·licitades.
03
Caldrà validar el compte creat a través d’un enllaç que rebràs per correu electrònic a l’adreça indicada.
04
Una vegada confirmat, només hauràs d’iniciar sessió al portal amb el nom d’usuari i la contrasenya registrats i començar a reservar les activitats culturals!
Al reservar l’activitat seleccionada, rebreu un correu electrònic de confirmació que haureu de presentar el dia que acudiu a l’espai cultural reservat.

A tenir en compte

Fer ús de les invitacions de Quadern Cultura implica l’acceptació de les següents indicacions. Si us plau, llegeix-les amb atenció:

 1. Cada reserva equival a una entrada gratuïta per a un alumne de 1r d’ESO (nascut el 2009) i un acompanyant major de 18 anys.
 2. L’acompanyament d’un adult és obligatori.
 3. Guardeu la vostra reserva perquè la necessitareu per fer el bescanvi a taquilles. Sempre podeu recuperar la vostra reserva en el vostre apartat d’usuari del web de reserves de Quadern Cultura
 4. Consulteu a la vostra reserva les condicions d’ús que fixa l’espai per efectuar el bescanvi de la vostra reserva.
 5. Cada reserva és vàlida per a un sol ús.
 6. No vàlida per a grups escolars.
 7. El nombre d’entrades disponibles a cada equipament és limitat. Consulta-ho amb previsió segons la disponibilitat de cada espectacle.
 8. Si finalment no voleu fer ús de la vostra reserva cancel·leu-la i així permetreu que altres usuaris de Quadern Cultura puguin reservar l’espectacle. Si no ho feu, la vostra reserva, es considerarà com a gastada i ja no podreu tornar a reservar per al mateix equipament.
 9. És recomanable contactar amb l’espai del qual s’ha fet reserva uns dies abans de l’activitat reservada per confirmar que no s’ha cancel·lat o ajornat per algun motiu.
 10. Invitacions vàlides des de l’1 d’octubre de 2021 i fins al 31 d’agost de 2022.
 11. No acumulable amb altres promocions. Invitacions no bescanviables per diners.
 12. No s’acceptaran reclamacions passat octubre de 2022.
 13. Per qualsevol dubte o aclariment, pots trucar al telèfon 933 161 000, enviar un correu electrònic a i​nfoicub@bcn.cat​ o bé visitarnos a:
  OFICINA CIUTADANA DE LA CULTURA: Palau de la Virreina. La Rambla, 99, 08002. Barcelona De dilluns a diumenge, de les 10 a les 20:30h
 14. L’Institut de Cultura de Barcelona no es fa responsable de les possibles cancel·lacions d’activitats d’espais adherits al Quadern Cultura derivades de les mesures sanitàries per fer front a la Covid-19.
 15. Llegeix també les condicions que trobaràs al web de reserves del Quadern Cultura

No et perdisEls propers plans

Aquell dia tèrbol que vaig sortir d'un cinema...

Teatre Lliure

15/10 al 14/11

Més informació

Brahms 3

L'Auditori Barcelona

30/10 al 31/10

Més informació

Winterreise (Ballet Preljocaj)

Gran Teatre del Liceu

08/11 al 08/11

Més informació