Activitats culturals

Quina activitat cultural estàs cercant?

Disciplina
Data
Espai cultural
Teatre Música Dansa Exposició
Octubre Novembre Desembre Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost
Caixaforum Barcelona Castell de Montjuïc Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - CCCB Museu de la Ciència CosmoCaixa FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES Museu Frederic Marès Fundació Joan Miró MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes MUSEU D’HISTÒRIA DE BARCELONA (MUHBA) Museu d'Arquelogia de Catalunya (MAC) Museu d'Història de Catalunya Museu de la Música de Barcelona Museu de Ciències Naturals de Barcelona (MCNB) Disseny Hub Barcelona MUSEU ETNOLÒGIC I DE CULTURES DEL MÓN Museu Marítim de Barcelona Museu Picasso, Barcelona BCN Clàssics IBERCAMERA L'Auditori Barcelona Gran Teatre del Liceu Mercat de les Flors Palau de la Música Catalana SAT! Sant Andreu Teatre Teatre Lliure Teatre Nacional de Catalunya Franz Schubert Filharmonia
Museu de la Ciència CosmoCaixa

Entrada Museu

Museu de la Ciència CosmoCaixa

Del 15/10/2024 al 31/08/2025

UN ESPAI PRIVILEGIAT PER LA CIÈNCIA
Entre els espais i les exposicions més singulars del museu destaca l’exposició permanent “Sala Univers”, on podràs descobrir el cosmos i la seva evolució des del big-bang fins ara. Un recorregut interactiu que es remunta a la creació del cosmos, recorre l’evolució de les espècies i penetra en les profunditats del cervell humà. 
El "Bosc Inundat", la selva amazònica del CosmoCaixa, t’ofereix l’oportunitat de submergir-te en aquest ecosistema on habita el 50% de la biodiversitat del planeta. En aquest tros de selva tropical de mil metres quadrats podràs descobrir algunes de les espècies més representatives de l’Amazones: caimans, formigues, boes, peixos, ocells tropicals i plantes. D’altra banda, el "Mur Geològic" està format per set grans talls de roca real que permeten interpretar la geologia del món. 
Durant aquest curs escolar podreu visitar l’exposició temporal “Matemifasol. Un viatge sonor del caos al cosmos”, partint del silenci absolut, indaga en la sonoritat de la natura: la música de la matèria i les matemàtiques que regeixen els patrons musicals, fins el 12 de gener de 2025. I a partir del 26 de febrer de 2025 l’exposició temporal “Extraterrestres. Hi ha vida fora de la Terra?” una exposició que explora la fascinació que ens causa la idea de l’existència de vida extraterrestre, com hem imaginat mons més enllà del nostre i projecta alguns futurs possibles a través de la ciència i la tecnologia. Un recorregut per emocionar-se pensant que hi ha altres éssers a l’univers.
+ Més informació