Entrada general al Museu de la Ciència CosmoCaixa

CosmoCaixa

CosmoCaixa
01/10 al 30/09
Tornar
C/ Isaac newton, 26 www.CosmoCaixa.org 932126050 De dilluns a diumenge i festius de 10 a 20h. Tancat el 25 de desembre, l'1 i el 6 de gener.
Del 01/10/2023
al 30/09/2024

Un espai privilegiat per a la ciència. Entre els espais i exposicions més singulars del museu destaca l’exposició permanent "Sala Univers", on podràs descobrir el cosmos i la seva evolució des del big-bang fins ara. Un recorregut interactiu que es remunta a la creació del cosmos, recorre l’evolució de les espècies i penetra en les profunditats del cervell humà. El Bosc Inundat, la selva amazònica a CosmoCaixa, t’ofereix l’oportunitat de submergir-te en aquest ecosistema on habita el 50% de la biodiversitat del planeta. 

En aquest tros de selva tropical de 1.000 metres quadrats podràs descobrir algunes de les espècies més representatives de l’Amazones (caimans, formigues, boes, peixos, ocells tropicals i plantes); el mur geològic format per set grans talls de roca real que permeten interpretar la geologia del món, i les exposicions temporals “Dinosaures de la Patagònia”, on podrem reconstruir el passat mentre descobrim les rèpliques dels esquelets de dinosaures que s’han trobat a la Patagònia.