Vés al contingut

#MAIENSATUREM

Arran de les circumstàncies excepcionals provocades per la crisi econòmica derivada de la covid-19, l'Ajuntament de Barcelona té en marxa un pla per reactivar l'economia de la ciutat amb mesures de xoc i eines a llarg termini per regenerar-ne el teixit econòmic i social, però també per seguir fent de Barcelona un referent en innovació, sostenibilitat i qualitat en el treball.

Notícies

Mesures de reactivació de l’economia

Ajuts econòmics, assessorament laboral i empresarial, formació, normativa... Selecciona el teu perfil i explora totes les eines i recursos que estem implementant per fer front a la crisi econòmica de la Covid-19. Barcelona mai s'atura!

Descarrega't la guia completa

GAUDIM DE LA CIUTAT

EL COMERÇ DE BARRI FA CIUTAT

Quan s'apugen les persianes, els carrers s'omplen de vida

Barcelona té un teixit comercial de proximitat que t'escolta i et cuida. El forner que t'atén cada dia, la botiguera a qui vas comprar la teva samarreta preferida, el dependent de la ferreteria que t'ho soluciona tot... Més de 61.000 comerços i 43 mercats tenen ganes de veure't.

Claus per recuperar i impulsar l’activitat econòmica a la ciutat de Barcelona.

Tornem a gaudir de la restauració

Els bars i restaurants de la ciutat t'esperen

El cambrer que sap com t'agrada el cafè, el cap de sala que et col·loca sempre a la millor taula, el cuiner que et prepara el teu plat preferit, el gelater que et refresca els estius... Barcelona té una oferta gastronòmica potent i de qualitat. Ara toca tornar-ne a gaudir.

Claus per recuperar i impulsar l’activitat econòmica a la ciutat de Barcelona.

Economia social i solidària, ara més que mai!

Descobreix els serveis, productes i activitats d'economia social i solidària que hi ha a Barcelona!

Sabies que hi ha una altra manera de fer economia i societat que no només és possible, sinó que ja està present en el nostre dia a dia?

Economia Social i Solidària. Claus per recuperar i impulsar l’activitat econòmica a la ciutat de Barcelona.

Som el que mengem: tria aliments de proximitat!

Descobreix alternatives d’alimentació de proximitat a Barcelona.

A la nostra ciutat hi ha un ampli ventall d’alternatives per al consum conscient, que permeten que els ciutadans i ciutadanes puguin omplir el cistell amb aliments frescos, ecològics, de temporada i de proximitat, i es redueixi així la distància entre la persona productora i la persona consumidora.

Beneficis alimentació sostenible. Claus per recuperar i impulsar l’activitat econòmica a la ciutat de Barcelona.

Redescobrim la nostra ciutat

Passegeu i gaudiu dels racons que encara no coneixeu

És temps de retrobar-nos amb la ciutat, de descobrir tots els llocs interessants que tenim a prop de casa. Aquí trobareu algunes propostes per aprofitar Barcelona al màxim.

Culturament actius

Barcelona es bolca amb el sector i teixit cultural de la ciutat

L'Ajuntament de Barcelona reforça la cultura de base, manté o amplia programes existents i ofereix ajuts a l'adaptació física dels espais culturals a l'escenari post-covid-19 i a la creació de projectes innovadors.

 

Imatge del MACBA

Reimpulsem la promoció econòmica internacional

Barcelona té molt poder!

Barcelona és una ciutat oberta al món, amb una combinació d'atributs que la fan única i la converteixen en una ciutat atractiva, tant per les seves idees com per la seva manera de ser i de fer.

#MAIENSATUREM

Anar al principi