Vés al contingut

#MAIENSATUREM

En el marc de les circumstàncies excepcionals i de la crisi econòmica derivada de la covid-19, des de l’Ajuntament de Barcelona estem iniciant un projecte de recuperació econòmica amb el desplegament d’una bateria de mesures que tenen per objectiu la regeneració del teixit econòmic i social, i l’acceleració econòmica de Barcelona.

Novetats

Informació actualitzada o incorporada en les darreres hores en aquest web

 • Trobada en línia entre experts en marca de ciutat

  El proper 21 de juliol, l’Ajuntament de Barcelona i l’UPF Barcelona School of Management organitzen el seminari en línia “Repensant la marca de ciutat en temps de la covid-19: full de ruta cap a la recuperació econòmica i social”.

 • Tothom amb cultura. Compra'l per 30 €, més 1 € de despeses de gestió, i l'Ajuntament t'hi afegeix 10 €
  Bonus Cultura

  El Bonus Cultura és una iniciativa impulsada per entitats del sector cultural, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, que té com a objectiu incentivar el consum cultural en el sector empresarial de la cultura de Barcelona.

 • Ajuts per reduir el lloguer de locals comercials

  L'Ajuntament de Barcelona destina un milió d'euros a subvencions per incentivar la rebaixa dels lloguers comercials arran de la crisi per la covid-19. Els ajuts es poden sol·licitar fins al 24 d'agost.

 • Paquet de mesures per a la transformació digital del teixit comercial

  Conjunt de recursos per ajudar el teixit comercial i el sector de la restauració a fer el salt al món digital.  

 • BCN Safe City. BCN Safe Visit

  L’Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses vinculades a l’economia del visitant un servei d’assessorament en línia per conèixer quins són els protocols o mesures de seguretat sanitària més adients per a cada tipus de negoci.

 • Viu Barcelona, gaudeix de la ciutat

  Turisme de Barcelona posa al vostre abast una plataforma amb ofertes d’activitats, experiències organitzades i visites que podeu fer a la ciutat.

 • Ajuts econòmics - Impulsem el que fas

  Subvencions de fins al 80% per finançar projectes individuals o col·lectius que impulsin l’economia als barris. L’import de les subvencions pot ser de fins a 40.000 euros.

RECUPEREM L'ACTIVITAT DE LA CIUTAT

EL COMERÇ DE BARRI FA CIUTAT

Quan s'apugen les persianes, els carrers s'omplen de vida

Barcelona té un teixit comercial de proximitat que t'escolta i et cuida. El forner que t'atén cada dia, la botiguera a qui vas comprar la teva samarreta preferida, el dependent de la ferreteria que t'ho soluciona tot... Més de 61.000 comerços i 43 mercats tenen ganes de veure't.

Tornem a gaudir de la restauració

Els bars i restaurants de la ciutat t'esperen

El cambrer que sap com t'agrada el cafè, el cap de sala que et col·loca sempre a la millor taula, el cuiner que et prepara el teu plat preferit, el gelater que et refresca els estius... Barcelona té una oferta gastronòmica potent i de qualitat. Ara toca tornar-ne a gaudir.

Gent asseguda a una terrassa amb les taules adequadament separades conversant i prenent una beguda

Economia social i solidària, ara més que mai!

Descobreix els serveis, productes i activitats d'economia social i solidària que hi ha a Barcelona!

Sabies que hi ha una altra manera de fer economia i societat que no només és possible, sinó que ja està present en el nostre dia a dia?

Economia Social i Solidària

Som el que mengem: tria aliments de proximitat!

Descobreix alternatives d’alimentació de proximitat a Barcelona.

A la nostra ciutat hi ha un ampli ventall d’alternatives per al consum conscient, que permeten que els ciutadans i ciutadanes puguin omplir el cistell amb aliments frescos, ecològics, de temporada i de proximitat, i es redueixi així la distància entre la persona productora i la persona consumidora.

Beneficis alimentació sostenible

Redescobrim la nostra ciutat

Passegeu i gaudiu dels racons que encara no coneixeu

És temps de retrobar-nos amb la ciutat, de descobrir tots els llocs interessants que tenim a prop de casa. Aquí trobareu algunes propostes per aprofitar Barcelona al màxim.

Culturament actius

Barcelona es bolca amb el sector i teixit cultural de la ciutat

L'Ajuntament de Barcelona reforça la cultura de base, manté o amplia programes existents com el Grec Festival de Barcelona, entre d'altres, i ofereix ajuts a l'adaptació física dels espais culturals a l'escenari post-covid-19 i a la creació de projectes innovadors.

 

Imatge del MACBA

Reimpulsem la promoció econòmica internacional

Barcelona té molt poder!

Barcelona és una ciutat oberta al món, amb una combinació d'atributs que la fan única i la converteixen en una ciutat atractiva, tant per les seves idees com per la seva manera de ser i de fer.

Anar al principi