Vés al contingut

Agents econòmics internacionals

MESURES DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA

Ets una organització internacional amb activitat a la ciutat deBarcelona? Consulta tots els recursos que tens a l'abast per fer front ala crisi per la Covid-19: assessorament i informació per a projectes iempreses internacionals, cursos online i programes formatius per aprofessionals i empreses, i altres mesures de reactivació econòmica.

ASSESSORAMENT

 • Serveis d’assessorament a persones autònomes, empreses i entitats de l’economia social i solidària: constitució, finançament, gestió del talent, transmissió, internacionalització, transformació digital, etcètera.

  Servei permanent

 • La projecció internacional de Barcelona es fa, en bona part, gràcies al gran nombre d’agents internacionals establerts a la ciutat, com ara consolats i cambres de comerç d’altres països. L’Ajuntament manté tradicionalment espais de trobada i d’intercanvi estables amb aquests agents, que ara reforça amb l’objectiu de projectar a través d’aquests multiplicadors la situació de Barcelona i les mesures que s’emprenen per reactivar Barcelona.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses vinculades a l’economia del visitant un servei d’assessorament en línia per conèixer quins són els protocols o mesures de seguretat sanitària més adients per a cada tipus de negoci. Amb aquest acompanyament contribuïm a garantir a les persones que ens visiten que Barcelona és una ciutat segura.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Hem posat en marxa una plataforma amb tota la informació i recursos per facilitar l’arribada i la instal·lació a la ciutat de talent internacional. El portal inclou els tràmits que s’han de fer i una àmplia oferta d’activitats durant tot l’any perquè els visitants coneguin l’oferta de la ciutat, facin nous contactes i es converteixin en nous ciutadans i ciutadanes de Barcelona.

  Última actualització: 04/09/2020

PROMOCIÓ

 • Barcelona gaudeix d’una bona imatge internacional gràcies a una marca acreditada, sòlida i de prestigi, que afegeix valor a l’oferta i aporta una percepció favorable. A fi de protegir i reforçar la marca de Barcelona, s’activen accions específiques orientades a difondre els valors de Barcelona entre agents i generadors d’opinió internacionals.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Hem signat un nou acord entre la Fundació Barcelona Mobile World Capital i la GSMA per prorrogar la celebració de l’esdeveniment tecnològic a la ciutat fins al 2024 i per rellançar la propera edició, prevista per a l’any vinent.

  Última actualització: 04/09/2020

   

 • Hem preparat "Discover Barcelona”, una activitat adreçada a la comunitat internacional per descobrir el potencial econòmic, empresarial i d’innovació de Barcelona i fer networking. Es programen dos o tres tours anuals i pots informar-te’n al web Barcelona International Welcome.

  Última actualització: 04/09/2020

Mesures de reactivació de l’economia

Ajuts econòmics, assessorament laboral i empresarial, formació, normativa... Selecciona elteu perfil i explora totes les eines i recursos que estem implementant per fer front a la crisieconòmica de la Covid-19. Barcelona mai s'atura!

Descarrega't la guia completa
Anar al principi