Vés al contingut

Agents econòmics internacionals

MESURES DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA

Ets una organització internacional amb activitat a la ciutat deBarcelona? Consulta tots els recursos que tens a l'abast per fer front ala crisi per la Covid-19: assessorament i informació per a projectes iempreses internacionals, cursos online i programes formatius per aprofessionals i empreses, i altres mesures de reactivació econòmica.

ASSESSORAMENT

 • Serveis d’assessorament a persones autònomes, empreses i entitats de l’economia social i solidària: constitució, finançament, gestió del talent, transmissió, internacionalització, transformació digital, etcètera.

  Servei permanent

 • La projecció internacional de Barcelona es fa, en bona part, gràcies al gran nombre d’agents internacionals establerts a la ciutat, com ara consolats i cambres de comerç d’altres països. L’Ajuntament manté tradicionalment espais de trobada i d’intercanvi estables amb aquests agents, que ara reforça amb l’objectiu de projectar a través d’aquests multiplicadors la situació de Barcelona i les mesures que s’emprenen per reactivar Barcelona.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Servei d’informació sobre els protocols que prioritzen la salut i mobilitat de les persones en els espais
  públics, els equipaments i les instal·lacions de la ciutat. Oferim a les empreses vinculades a l’economia
  del visitant un servei d’assessorament en línia perquè coneguin quins són els protocols o mesures en matèria de seguretat sanitària més adients per al seu negoci.

  Última actualització: 17/05/2021

 • Aquest servei proporciona informació i recursos per facilitar l’arribada i la instal·lació a la ciutat de talent internacional. S’emmarca en l’estratègia de captació, acollida i fidelització del talent internacional de Barcelona, una ciutat oberta al món i amant de la diversitat.

  Última actualització: 18/5/2021

 • Aquesta iniciativa reconeix els operadors turístics que aposten per una gestió responsable d’acord
  amb uns requisits basats en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions
  Unides, i dona rellevància a la seguretat sanitària davant la covid-19 o qualsevol altra pandèmia per tal de generar confiança entre la clientela. L’operador que adopta aquest compromís rep formació i assessorament per fer un pla de millora que li permeti obtenir el distintiu; així, podrà atreure nous públics i millorar el seu posicionament. També disposarà del segell Safe Travels atorgat pel World Travel & Tourism Council (WTTC).

  Última actualització: 17/5/2021

 • Hem creat una plataforma digital, oberta i participativa,  per tal que els membres de la comunitat
  internacional que viuen a Barcelona es puguin posar en contacte entre ells, compartir informació, accedir a activitats d’interès i participar en fòrums de debat.

  Última actualització: 18/5/2021

PROMOCIÓ

 • Barcelona gaudeix d’una bona imatge internacional gràcies a una marca acreditada, sòlida i de prestigi, que afegeix valor a l’oferta i aporta una percepció favorable. A fi de protegir i reforçar la marca de Barcelona, s’activen accions específiques orientades a difondre els valors de Barcelona entre agents i generadors d’opinió internacionals.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Hem signat un nou acord entre la Fundació Barcelona Mobile World Capital i la GSMA per prorrogar la celebració de l’esdeveniment tecnològic a la ciutat fins al 2024 i per rellançar la propera edició, prevista per a l’any vinent.

  Última actualització: 04/09/2020

   

 • Hem preparat "Discover Barcelona”, una activitat adreçada a la comunitat internacional per descobrir el potencial econòmic, empresarial i d’innovació de Barcelona i fer networking. Es programen dos o tres tours anuals i pots informar-te’n al web Barcelona International Welcome.

  Última actualització: 04/09/2020

 • Dotades d’un important component digital, estan dirigides a diferents segments específics del mercat (nacional, europeu, llargues distàncies), segons les possibilitats progressives de connectivitat. Persegueixen atreure un perfil de visitant d’alt valor i que comparteixi els atributs de la ciutat, i destaquen nous continguts, en especial els relacionats amb l’oferta cultural i amb una imatge de ciutat segura, intel·ligent i sostenible.

  Última actualització: 18/05/2021

 • Té com a objectiu fer de Barcelona un referent internacional en l’intercanvi de coneixement, talent, recursos i capacitats d’innovació en el món de la tecnologia i de l’esport per millorar la competitivitat econòmica dels actors que s’hi adhereixin.

  Última actualització: 18/05/2021

Mesures de reactivació de l’economia

Ajuts econòmics, assessorament laboral i empresarial, formació, normativa... Selecciona el teu perfil i explora totes les eines i recursos que estem implementant per fer front a la crisi econòmica de la Covid-19. Barcelona mai s'atura!

Descarrega't la guia completa
Anar al principi