Vés al contingut

Agents econòmics internacionals

MESURES DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA

ASSESSORAMENT

 • Serveis d’assessorament a persones autònomes, empreses i entitats de l’economia social i solidària: constitució, finançament, gestió del talent, transmissió, internacionalització, transformació digital, etcètera.

  Servei permanent

 • A través d’aquest formulari es responen dubtes sobre el pla de xoc i es pot oferir suport de proximitat.

  Última actualització: 17/06/2020

 • La projecció internacional de Barcelona es fa, en bona part, gràcies al gran nombre d’agents internacionals establerts a la ciutat, com ara consolats i cambres de comerç d’altres països. L’Ajuntament manté tradicionalment espais de trobada i d’intercanvi estables amb aquests agents, que ara reforça amb l’objectiu de projectar a través d’aquests multiplicadors la situació de Barcelona i les mesures que s’emprenen per reactivar Barcelona.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Observatori del Turisme a Barcelona (OTB) supervisa i elabora informes que recullen els efectes de la covid-19 i les expectatives de futur en el sector turístic a escala mundial.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses vinculades a l’economia del visitant un servei d’assessorament en línia per conèixer quins són els protocols o mesures de seguretat sanitària més adients per a cada tipus de negoci. Amb aquest acompanyament contribuïm a garantir a les persones que ens visiten que Barcelona és una ciutat segura.

  Última actualització: 17/06/2020

PROMOCIÓ

 • Barcelona gaudeix d’una bona imatge internacional gràcies a una marca acreditada, sòlida i de prestigi, que afegeix valor a l’oferta i aporta una percepció favorable. A fi de protegir i reforçar la marca de Barcelona, s’activen accions específiques orientades a difondre els valors de Barcelona entre agents i generadors d’opinió internacionals.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Ajuntament de Barcelona transformarà els baixos del Palau de la Virreina (Rambla, 99), on ara hi ha l’oficina Tiquet Rambles, en la nova Oficina Ciutadana de la Cultura, un nou espai d’acollida per donar suport i assessorament al teixit cultural de la ciutat.

  Última actualització: 17/06/2020

Anar al principi