Vés al contingut

Treballadors i treballadores

MESURES DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA

Ajuts econòmics

 • Ajut de 300 € per a les persones treballadores autònomes de Barcelona més afectades per la covid-19, ja sigui perquè han vist decaure en més d’un 75% les seves vendes o perquè han hagut de tancar el negoci. La finalitat d’aquest ajut és que complementi la prestació econòmica extraordinària promoguda pel Govern espanyol.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Conjunt de recursos per ajudar el teixit comercial i el sector de la restauració a fer el salt al món digital. El nou servei inclou l’assessorament necessari per crear un pla de digitalització, l’accés a un catàleg formatiu amb més de 50 cursos per seguir en línia i una línia de subvencions.

  Última actualització: 17/06/2020

ASSESSORAMENT

 • Suport i acompanyament per definir l’objectiu professional, escollir la formació més adequada i el sector més adient, conèixer els millors canals per localitzar ofertes de feina, preparar la candidatura, etc.

  T. 608 573 263 (trucada o WhatsApp)

  Assessorament als joves entre 16 i 29 anys: 678 66 00 16 (trucada o WhatsApp)

  Servei permanent

 • Servei gratuït d’assessorament personalitzat i atenció sobre drets laborals a totes les persones treballadores.

  Servei permanent

 • A través d’aquest formulari es responen dubtes sobre el pla de xoc i es pot oferir suport de proximitat.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’objectiu d’aquesta guia ha estat generar un document que analitzi les problemàtiques específiques de cada tipologia d’aquests actes culturals, per extreure’n un seguit de criteris que permetin dur-les a terme de manera adaptada a les mesures bàsiques de protecció i prevenció davant de possibles contagis de covid-19.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L'Oficina de l'Esport de Barcelona és un servei que l'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Barcelona Esports, posa a disposició del sector esportiu de la ciutat per tal d'oferir-li suport, de manera gratuïta, en la gestió de les seves activitats i projectes. El servei informa, assessora i ofereix formació en matèries laborals, jurídiques, comptables, de comunicació i mediambientals, així com dels diferents tràmits de les administracions públiques, com són subvencions, ajuts o presentacions de pliques, entre d'altres.

  Servei permanent

 • A través de la pàgina web Barcelona International Welcome es presta un servei d’acollida per a persones estrangeres que arriben a la ciutat, especialment enfocat a talent internacional que es vol establir a la ciutat i emprendre una activitat econòmica o professional. S’ofereix informació i recursos per facilitar-los la instal·lació i l’arrelament a la ciutat, com ara informació pràctica sobre aspectes quotidians (habitatge, sanitat...), tràmits que cal fer quan s’arriba a la ciutat (estrangeria, padró, targeta sanitària...), documentació i altres recursos d’interès.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Assessorament i atenció social i emocional a treballadors i treballadores amb discapacitat i a persones que cerquen ocupació. Hi podeu demanar cita prèvia i contactar:

  • Per correu electrònic: ealocupacio@bcn.cat
  • Per telèfon: 934 132 839 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h)

  L’atenció presencial es farà a hores convingudes.

  Més informació

  Servei permanent

FORMACIÓ

SINERGIES

La Plataforma Empresa-Ocupació és l’eina de Barcelona Activa per cercar candidats i candidates per a les vacants laborals que les empreses de la ciutat necessiten cobrir.

Servei permanent

PROMOCIÓ

Amb la targeta d’aparcament personalitzable Bonus Card podràs gaudir d’entrades i sortides il·limitades per 15 o 30 dies consecutius a l’aparcament que triïs de la Xarxa d’Aparcaments B:SM.

Tria l’aparcament que vols, reserva els dies que necessites i entra i surt quan vulguis, al millor preu i amb garantia de plaça! Aconsegueix-la amb un 20% de dte. comprant-la en línia amb el codi bsmle20.

Última actualització: 17/06/2020

 

CANVIS NORMATIUS

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit fer canvis en les dates de pagament d’impostos, taxes i preus públics que formen part de les mesures fiscals municipals. S’ajornen els terminis de pagament per contribuir a alleugerir les dificultats econòmiques davant la crisi de la covid-19.

Última actualització: 17/06/2020

Anar al principi