Vés al contingut

Visitants

MESURES DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA

Consulta tots els recursos per al sector cultural i el sector turístic quetens a l'abast per fer front a la crisi per la Covid-19: infprmacióactualitzada i assessorament online per als sectors de la cultura i elturisme de Barcelona i mesures de reactivació econòmica.

ASSESSORAMENT

 • A través d’aquest formulari es responen dubtes sobre el pla de xoc i es pot oferir suport de proximitat.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’objectiu d’aquesta guia ha estat generar un document que analitzi les problemàtiques específiques de cada tipologia d’aquests actes culturals, per extreure’n un seguit de criteris que permetin dur-les a terme de manera adaptada a les mesures bàsiques de protecció i prevenció davant de possibles contagis de covid-19.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Observatori del Turisme a Barcelona (OTB) supervisa i elabora informes que recullen els efectes de la covid-19 i les expectatives de futur en el sector turístic a escala mundial.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Servei d’informació sobre els protocols que prioritzen la salut i mobilitat de les persones en els espais
  públics, els equipaments i les instal·lacions de la ciutat. Oferim a les empreses vinculades a l’economia
  del visitant un servei d’assessorament en línia perquè coneguin quins són els protocols o mesures en matèria de seguretat sanitària més adients per al seu negoci.

  Última actualització: 17/05/2021

 • Acompanyament personalitzat a petites empreses, empreses emergents (start-up), persones treballadores autònomes, comerços i organitzacions de l’economia social i solidària en la definició d’un pla estratègic empresarial que permeti accelerar la seva recuperació econòmica en el context post covid-19.

  Concretament, els Plans de Reactivació Empresarial 'Rethinking' estan adreçats a petites empreses, persones treballadores autònomes, comerços i organitzacions de l’ESS que necessitin assessorament per tornar a impulsar l’activitat econòmica en el context post covid-19. Un equip tècnic especialitzat acompanyarà cada negoci de forma individualitzada per definir una estratègia empresarial a mida que permeti accelerar la seva recuperació econòmica.

  L’assessorament personalitzat inclou un paquet d’entre 5 i 10 hores per a cada empresa per elaborar una diagnosi de la seva situació i un full de ruta per orientar la seva estratègia futura, amb prioritat sobretot en tres àrees clau de la gestió empresarial: les vendes, el model organitzatiu i el finançament.

  Més informació

PROMOCIÓ

 • L’agenda de reprogramacions de festivals i grans esdeveniments neix com a resposta a la demanda informativa dels diferents agents que organitzen activitats culturals a la ciutat. És un document viu i sotmès a possibles modificacions fruit de l’evolució canviant del context actual.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Ajuntament de Barcelona transformarà els baixos del Palau de la Virreina (Rambla, 99), on ara hi ha l’oficina Tiquet Rambles, en la nova Oficina Ciutadana de la Cultura, un nou espai d’acollida per donar suport i assessorament al teixit cultural de la ciutat.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Institut de Cultura de Barcelona ha posat en marxa un nou portal web en el qual es pot trobar informació sobre les mesures que l’Ajuntament i altres administracions han pres per donar suport al sector cultural. Aquest mateix portal, a més, informarà sobre la reorganització del calendari dels esdeveniments culturals a la ciutat.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Amb aquesta targeta personalitzada podràs entrar i sortir, tantes vegades com vulguis i durant 15 o 30 dies consecutius, de l’aparcament que triïs de la Xarxa d’Aparcaments BSM. Només has d’escollir l’aparcament i reservar els dies que necessitis, al millor preu i amb garantia de plaça. Si la compres en línia utilitzant el codi bsmle20, gaudiràs d’un 20% de descompte.

  Última actualització: 18/05/2021

 • L’Ajuntament de Barcelona posarà en marxa un dispositiu integral per a la cerca i captació dels Fons Europeus anunciats en el marc del Fons Europeu de Reconstrucció amb l’objectiu de presentar projectes de ciutat que permetin aprofundir en la transició ecològica, la transició digital i la promoció de l’economia incidint de forma activa en la generació d’ocupació i la reactivació econòmica i social de la ciutat de Barcelona.

  En aquest sentit, l’Ajuntament posarà en marxa una Oficina Conjunta liderada per l’àrea econòmica i l’àrea internacional de l'Ajuntament, que tindrà per objectiu identificar fons, acompanyar en el seu procés de certificació i en la presentació de projectes de ciutat que puguin ser susceptibles de ser finançats amb els Fons Europeus de Reconstrucció.

  Última actualització: 29/07/2020

 • Endinsa't en els districtes i barris de la ciutat i gaudeix dels seus atractius. Descobreix i aprofita tot el que Barcelona t'ofereix: espais urbans, patrimoni cultural i arquitectònic, espais naturals, museus, oci i lleure, centres d’estudi, propostes per anar a comprar o fer esport i moltes coses més. Trobaràs tot allò que no et pots perdre en una sola webapp.

  Última actualització: 04/09/2020

 • Quantes Barcelones coneixes? T'hem preparat diverses rutes temàtiques perquè puguis seguir la pista de la ciutat des dels seus temps de colònia romana fins al seu actual caràcter modern, sense passar per alt la petjada que hi han deixat grans genis de l’art i la cultura. Totes les Barcelones que han fet i segueixen fent la ciutat t'esperen al web de Turisme de Barcelona.

  Última actualització: 04/09/2020

 • Aquesta plataforma ofereix activitats, experiències organitzades i visites a la ciutat. Estan ordenades
  per temàtiques i perfils, perquè et sigui més fàcil trobar-hi el que més t’interessa: esport, cultura, propostes per fer en família... Redescobreix la ciutat a través de Turisme de Barcelona i a preus especials!

  Última actualització: 18/5/2021

   

   

 • Aquest esdeveniment híbrid -presencial i digital -ofereix diverses activitats, tallers i seminaris amb l’objectiu de donar veu a la comunitat internacional de Barcelona. L’edició està prevista pel dissabte 23 octubre.

  Última actualització: 18/5/2021

Mesures de reactivació de l’economia

Ajuts econòmics, assessorament laboral i empresarial, formació, normativa... Selecciona el teu perfil i explora totes les eines i recursos que estem implementant per fer front a la crisi econòmica de la Covid-19. Barcelona mai s'atura!

Descarrega't la guia completa
Anar al principi