Vés al contingut

Visitants

MESURES DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA

ASSESSORAMENT

 • A través d’aquest formulari es responen dubtes sobre el pla de xoc i es pot oferir suport de proximitat.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’objectiu d’aquesta guia ha estat generar un document que analitzi les problemàtiques específiques de cada tipologia d’aquests actes culturals, per extreure’n un seguit de criteris que permetin dur-les a terme de manera adaptada a les mesures bàsiques de protecció i prevenció davant de possibles contagis de covid-19.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Observatori del Turisme a Barcelona (OTB) supervisa i elabora informes que recullen els efectes de la covid-19 i les expectatives de futur en el sector turístic a escala mundial.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses vinculades a l’economia del visitant un servei d’assessorament en línia per conèixer quins són els protocols o mesures de seguretat sanitària més adients per a cada tipus de negoci. Amb aquest acompanyament contribuïm a garantir a les persones que ens visiten que Barcelona és una ciutat segura.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Acompanyament personalitzat a petites empreses, empreses emergents (start-up), persones treballadores autònomes, comerços i organitzacions de l’economia social i solidària en la definició d’un pla estratègic empresarial que permeti accelerar la seva recuperació econòmica en el context post covid-19.

  Concretament, els Plans de Reactivació Empresarial 'Rethinking' estan adreçats a petites empreses, persones treballadores autònomes, comerços i organitzacions de l’ESS que necessitin assessorament per tornar a impulsar l’activitat econòmica en el context post covid-19. Un equip tècnic especialitzat acompanyarà cada negoci de forma individualitzada per definir una estratègia empresarial a mida que permeti accelerar la seva recuperació econòmica.

  L’assessorament personalitzat inclou un paquet d’entre 5 i 10 hores per a cada empresa per elaborar una diagnosi de la seva situació i un full de ruta per orientar la seva estratègia futura, amb prioritat sobretot en tres àrees clau de la gestió empresarial: les vendes, el model organitzatiu i el finançament.

  Més informació

PROMOCIÓ

 • L’agenda de reprogramacions de festivals i grans esdeveniments neix com a resposta a la demanda informativa dels diferents agents que organitzen activitats culturals a la ciutat. És un document viu i sotmès a possibles modificacions fruit de l’evolució canviant del context actual.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Ajuntament de Barcelona transformarà els baixos del Palau de la Virreina (Rambla, 99), on ara hi ha l’oficina Tiquet Rambles, en la nova Oficina Ciutadana de la Cultura, un nou espai d’acollida per donar suport i assessorament al teixit cultural de la ciutat.

  Última actualització: 17/06/2020

 • L’Institut de Cultura de Barcelona ha posat en marxa un nou portal web en el qual es pot trobar informació sobre les mesures que l’Ajuntament i altres administracions han pres per donar suport al sector cultural. Aquest mateix portal, a més, informarà sobre la reorganització del calendari dels esdeveniments culturals a la ciutat.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Amb la targeta d’aparcament personalitzable Bonus Card podràs gaudir d’entrades i sortides il·limitades per 1, 2, 3, 4, 5 o 7 dies consecutius a l’aparcament que triïs de la Xarxa d’Aparcaments B:SM.

  Tria l’aparcament que vols, reserva els dies que necessites i entra i surt quan vulguis, al millor preu i amb garantia de plaça! Aconsegueix-la amb un 20% de dte. comprant-la en línia amb el codi bsmce20.

  Última actualització: 17/06/2020

 • Amb la targeta d’aparcament personalitzable Parking Card podràs gaudir d’entrades i sortides il·limitades per 1, 3, 5 o 7 dies consecutius a tots els aparcaments de la Xarxa d’Aparcaments B:SM.

  Reserva els dies que necessites i utilitza tots els nostres aparcaments tant com necessitis, al millor preu i amb garantia de plaça! Aconsegueix-la amb un 20% de dte. comprant-la en línia amb el codi bsmce20.

  Última actualització: 17/06/2020

 • El bus turístic de Barcelona posa en marxa una ruta panoràmica diürna adreçada al públic local i a preus reduïts. Amb el nom de Barcelona Panoràmica, els busos fan un itinerari de prop de dues hores per diversos barris de la ciutat durant els caps de setmana de l’estiu, perquè la ciutadania de Barcelona en gaudeixi després de la inactivitat forçada de l’etapa de confinament.

  La ruta recorre, sense parades intermèdies, alguns dels punts més significatius de la ciutat: el Port Vell, el Pla de Palau, l’avinguda del Marquès de l’Argentera, el contorn del parc de la Ciutadella, el districte 22@, la plaça de les Glòries, l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, la Pedrera, el passeig de Gràcia, la plaça de Catalunya, la plaça Universitat, el mercat de Sant Antoni, el parc de Montjuïc, l’Anella Olímpica, Miramar i la plaça de les Drassanes, abans de tornar a la parada del Portal de la Pau.

  La durada de la Barcelona Panoràmica és d’aproximadament 1 hora i 50 minuts. Per evitar la propagació de la Covid-19, són obligatòries la mascareta i la neteja de mans, que es fa amb gel hidroalcohòlic a la parada d’origen, abans de pujar al bus i en baixar-ne.

  Més informació

 • L’Ajuntament de Barcelona posarà en marxa un dispositiu integral per a la cerca i captació dels Fons Europeus anunciats en el marc del Fons Europeu de Reconstrucció amb l’objectiu de presentar projectes de ciutat que permetin aprofundir en la transició ecològica, la transició digital i la promoció de l’economia incidint de forma activa en la generació d’ocupació i la reactivació econòmica i social de la ciutat de Barcelona.

  En aquest sentit, l’Ajuntament posarà en marxa una Oficina Conjunta liderada per l’àrea econòmica i l’àrea internacional de l'Ajuntament, que tindrà per objectiu identificar fons, acompanyar en el seu procés de certificació i en la presentació de projectes de ciutat que puguin ser susceptibles de ser finançats amb els Fons Europeus de Reconstrucció.

  Última actualització: 29/07/2020

 • Endinsa't en els districtes i barris de la ciutat i gaudeix dels seus atractius. Descobreix i aprofita tot el que Barcelona t'ofereix: espais urbans, patrimoni cultural i arquitectònic, espais naturals, museus, oci i lleure, centres d’estudi, propostes per anar a comprar o fer esport i moltes coses més. Trobaràs tot allò que no et pots perdre en una sola webapp.

  Última actualització: 04/09/2020

 • Quantes Barcelones coneixes? T'hem preparat diverses rutes temàtiques perquè puguis seguir la pista de la ciutat des dels seus temps de colònia romana fins al seu actual caràcter modern, sense passar per alt la petjada que hi han deixat grans genis de l’art i la cultura. Totes les Barcelones que han fet i segueixen fent la ciutat t'esperen al web de Turisme de Barcelona.

  Última actualització: 04/09/2020

 • S’està creant una plataforma digital de venda en línia i servei a domicili per als mercats municipals. El servei estarà en funcionament el primer trimestre de 2021.

  Última actualització: 04/09/2020

   

   

 • Amb l’objectiu de contribuir al reconeixement de la xarxa de mercats, com a comerç que genera confiança, amb producte fresc i de proximitat, els dies 23, 24 i 25 d’octubre se celebrarà la 10a edició de la Fira Mercat de Mercats.

  Última actualització: 04/09/2020

Anar al principi