Vés al contingut

Redescobrim la nostra ciutat

Vista panoràmica de Barcelona amb el castell de Montjuïc

#MAIENSATUREM

Barcelona està plena de racons per descobrir, d’espais per visitar, de museus, de patrimoni, d’activitats a l’aire lliure... Després d’uns mesos d’observar-la des dels balcons, és hora de reomplir els carrers de vida, gaudir de la ciutat i retrobar-nos amb l’amplíssima oferta d’activitats a l’abast de tots els interessos. 

En aquest espai trobareu propostes per fer turisme a la vostra pròpia ciutat.

  • Endinseu-vos en els districtes i barris de la ciutat i gaudiu dels seus atractius. Descobriu i aprofiteu tot el que Barcelona us ofereix: espais urbans, patrimoni cultural i arquitectònic, espais naturals, museus, oci i lleure, centres d’estudi, propostes per anar a comprar o fer esport i moltes coses més.

  • Quantes Barcelones coneixeu? Amb les rutes temàtiques que us proposem podreu seguir la pista de la ciutat des dels seus temps de colònia romana fins al seu actual caràcter modern, sense passar per alt la petjada que hi han deixat grans genis de l’art i la cultura. Totes les Barcelones que han fet i segueixen fent la ciutat us esperen.

  • L’Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i Turisme de Barcelona tornen a posar en circulació per Nadal a Barcelona el Barcelona Christmas Tour, que ofereix una ruta nocturna en autobús de dos pisos per descobrir els indrets i espais de la ciutat amb decoració i il·luminació nadalenca.

    El Barcelona Christmas Tour estarà en marxa del 27 de novembre al 27 de desembre amb sortides quatre dies a la setmana, de dijous a diumenge, i farà un recorregut especial pels grans carrers, avingudes i edificis més emblemàtics de la ciutat especialment decorats i il·luminats per aquestes festes, com el passeig de Gràcia, la Catedral, o la plaça Catalunya, entre d’altres.

    Última actualització: 23/11/2020

Anar al principi