Vés al contingut

Redescobrim la nostra ciutat

Vista panoràmica de Barcelona amb el castell de Montjuïc

#MAIENSATUREM

Barcelona està plena de racons per descobrir, d’espais per visitar, de museus, de patrimoni, d’activitats a l’aire lliure... Després d’uns mesos d’observar-la des dels balcons, és hora de reomplir els carrers de vida, gaudir de la ciutat i retrobar-nos amb l’amplíssima oferta d’activitats a l’abast de tots els interessos. 

En aquest espai trobareu propostes per fer turisme a la vostra pròpia ciutat.

 • Turisme de Barcelona posa al vostre abast una plataforma amb ofertes d’activitats, experiències organitzades i visites que podeu fer a la ciutat, ordenades per temàtiques i perfils perquè trobeu el que més us interessa: esport, cultura, propostes per fer en família...  i tot a preus especials perquè redescobriu Barcelona durant l’estiu. 

 • Endinseu-vos en els districtes i barris de la ciutat i gaudiu dels seus atractius. Descobriu i aprofiteu tot el que Barcelona us ofereix: espais urbans, patrimoni cultural i arquitectònic, espais naturals, museus, oci i lleure, centres d’estudi, propostes per anar a comprar o fer esport i moltes coses més.

 • Quantes Barcelones coneixeu? Amb les rutes temàtiques que us proposem podreu seguir la pista de la ciutat des dels seus temps de colònia romana fins al seu actual caràcter modern, sense passar per alt la petjada que hi han deixat grans genis de l’art i la cultura. Totes les Barcelones que han fet i segueixen fent la ciutat us esperen.

 • L’èxit de públic del nou bus panoràmic de Barcelona que es va posar en marxa el  mes  de juliol amb una ruta diürna adreçada al públic local ha fet allargar per segona vegada el funcionament del servei, aquest cop fins a l'1 de novembre. Inicialment, el circuit, amb inici a Portal de la Pau i amb sortides els divendres, dissabtes i diumenges, estava previst que finalitzés el 30 d’agost,  posteriorment es va allargar fins a finals de setembre, i ara s'ha tornat a prolongar el servei.

  • Dates: tots els divendres, dissabtes i diumenges
  • Horaris: 10 h, 12 h, 16 h, 18 h i 20 h.
  • Durada: 1 hora i 50 minuts sense parades. 
  • Punt de sortida: pl. Portal de la Pau (accés amb Metro L3. Bus: 59, 120, D20, H14 i V13).
  • Preu: adult 10 euros; infantil (4 a 12 anys) 5 euros;  menors de 4 anys, gratuït.

  Aconsegueix la teva entrada a:

Anar al principi