Vés al contingut

Reimpulsem la promoció econòmica internacional

#MAIENSATUREM

Barcelona, la nova ciutat global, s’enfronta ara al repte de la recuperació econòmica post-covid19, apostant per un model de ciutat compromesa amb la seva gent, treballant per una recuperació econòmica sostenible i connectada amb el món per fer-ho possible.

Connectats amb els agents internacionals: empresa, inversió i talent

Reactivem la promoció econòmica internacional de Barcelona amb visió de futur, per impulsar el model de ciutat segura, sostenible, connectada, innovadora i diversa que ens defineix.

BCN Safe City. BCN Safe Visit

#MAIENSATUREM

Barcelona ha teixit una aliança público-privada per coordinar la informació sobre els protocols que donin prioritat a la salut i la mobilitat de les persones en els espais públics, equipaments i instal·lacions de la ciutat.

Barcelona és una ciutat compromesa, amb centres clínics i hospitalaris de referència que treballen en xarxa amb organismes internacionals per a la generació d’una vacuna contra la covid-19.

Safe Barcelona

Connectada

#MAIENSATUREM

Barcelona és una ciutat connectada, que fomenta l’avenç digital i la connexió internacional.

Amb esdeveniments, iniciatives i plataformes de referència que n’impulsen el posicionament internacional, Barcelona és el hub 5G del sud d’Europa i la 3a smart city del món.

Barcelona, generadora de noves oportunitats com a blended city, on la ciutat real es juxtaposa a la virtual, en paraules del professor Greg Clark.

Barcelona ciutat connectada

Innovadora

#MAIENSATUREM

Barcelona és un laboratori d’innovació, amb gran capacitat d’adaptar-se a nous reptes.

Projectes com ara les superilles han revolucionat l’espai públic, retornant els carrers als vianants, i el projecte Decidim Barcelona ha situat ciutadans i ciutadanes al centre de les decisions que afecten la ciutat.

Aquest entorn ha propiciat que Barcelona esdevingui un entorn referent en recerca, innovació en ciències de la vida, tecnologia mòbil, i tingui un ric ecosistema d’institucions punteres en aquests àmbits.

Barcelona ciutat innovadora

Especialista en la diversitat

#MAIENSATUREM

Barcelona és reconeguda per la seva diversitat, i destaca pel seu potencial en àmbits tan diversos com la biociència, el disseny i les indústries creatives, el turisme o l’organització de grans esdeveniments internacionals.

Barcelona ciutat especialista en la diversitat

Enllaços d'interès

  • Portal d’acollida de la comunitat internacional, amb informació i tràmits per facilitar als professionals d’arreu del món que decideixen venir a viure i treballar a Barcelona.

  • Projecte conjunt de l’Incasòl-Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, per promocionar el territori i atreure activitat econòmica internacional.

  • El Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA) és una plataforma impulsada per la Generalitat de Catalunya, AENA, la Cambra de Comerç i l’Ajuntament de Barcelona per captar i fidelitzar enllaços aeris intercontinentals des de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.

  • El nou relat de Barcelona, resultat d’un procés participatiu amb agents locals i internacionals en favor de la marca Barcelona, com a palanca per a la promoció internacional de la ciutat. El Brand book és una eina per agents locals i internacionals.

  • Barcelona Digital Talent és una aliança formada per una xarxa d'actors de l'ecosistema digital que fomenta la creació i captació de talent digital.

  • El Centre de diplomàcia en ciències i tecnologia de Barcelona, ​​és una associació pionera sense ànim de lucre públic-privada per posicionar Barcelona com un laboratori global en la diplomàcia científica per a ciutats arreu del món.

  • Barceloc és una plataforma conjunta d’ACCIÓ-Generalitat de Catalunya, el Port de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona que promou la ciutat com seu de activitat logística internacional i el Port com a infrastructura clau en l’intercanvi de mercaderies entre els mercats exteriors i la Unió Europea.

  • Estudi sobre l’evolució de la percepció internacional de Barcelona.

Anar al principi