Vés al contingut

Som el que mengem: tria aliments de proximitat!

Beneficis alimentació sostenible. Claus per recuperar i impulsar l’activitat econòmica a la ciutat de Barcelona.

#MAIENSATUREM

A la nostra ciutat hi ha un ampli ventall d’alternatives per al consum conscient, que permeten que els ciutadans i ciutadanes puguin omplir el cistell amb aliments frescos, ecològics, de temporada i de proximitat, i es redueixi així la distància entre la persona productora i la persona consumidora.

  • Són un impuls per l’economia local i per la nostra pagesia i món rural
  • Són de temporada
  • Són frescos i saborosos
  • Són més sostenibles
 • A Barcelona hi ha un ventall d’alternatives per menjar sa, fer una compra justa i ambientalment sostenible: mercats municipals, botigues especialitzades de barri, serveis de compra a domicili, mercats de pagès, cooperatives de consum... Descobreix-les aquí!

 • La ciutat de Barcelona vol donar protagonisme a l’alimentació sostenible per començar a transitar cap a un sistema alimentari sa, sostenible, just i resilient. És per això que al 2021 serà capital mundial de l’alimentació sostenible, i s’hi celebraran un munt d’esdeveniments i iniciatives que tindran com a eix vertebrador principal l’alimentació sostenible, desplegarà nous projectes que faran que la ciutat sigui referència en l’àmbit i construirà una nova estratègia de polítiques alimentàries amb horitzó 2030.

  Tot això servirà de palanca per impulsar una transició alimentària que ens permetrà enfortir les economies locals i millorar la salut de les persones i del planeta!

Anar al principi