'Les ciutats i el mar en temps d’emergència'

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Des de 09/09/2024 al 10/09/2024

Debats. Quins són els reptes que afrontaran les ciutats marítimes les properes dècades?

El cicle de debats “Les ciutats i el mar en temps d’emergència climàtica” del CCCB compta amb l’assessorament de Francesco Musco, membre del jurat del Premi Europeu de l’espai Públic Urbà i expert en els reptes dels fronts marítims urbans.

Durant les trobades, es presentaran al públic els projectes finalistes en la categoria “Fronts marítims” de la convocatòria 2024 del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà.

Aquesta activitat forma part de la Regata Cultural, el programa d’activitats culturals, artístiques, gastronòmiques, d’esport i d’oci que acompanya la celebració de la Copa Amèrica de Vela a Barcelona.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Adreça:
C Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER

Horaris

En el marc del programa “Ciutats Oceà”, i coincidint amb l’edició 2024 del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà, el CCCB proposa organitzar els debats “Les ciutats i el mar en temps d’emergència climàtica” per debatre-hi els principals reptes que hauran de fer front les ciutats marítimes les properes dècades.

Els debats comptaran amb l’assessorament de Francesco Musco, membre del jurat del Premi Europeu de l’espai Públic Urbà i expert en els reptes dels fronts marítims urbans. Les trobades comptaran amb la col·laboració de l’ETSAV, i amb la participació d’experts locals i internacionals amb presentacions obertes al públic general per tal de sensibilitzar sobre la centralitat d’aquestes qüestions. Durant les trobades, es presentaran al públic els projectes finalistes en la categoria de “Fronts marítims” en la convocatòria 2024 del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà.

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER