Festival "SAIL IN Tour"

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Des de 24/05/2024 al 26/07/2024

Sail IN, un dels festivals de cinema i cultura nàutica més importants d'Europa, organitza per primer cop tres jornades a Barcelona amb motiu de la celebració de la Copa Amèrica, per difondre la passió i els valors que transmet aquest esport.

SAIL IN TOUR presentarà una selecció de films i curtmetratges, seguits d’unes xerrades amb figures del món de la vela per tal que el públic tingui una nova perspectiva de la navegació i de la relació amb el mar.

  • 21 de juny

29.173 NM

2022 - França - 70 min

Direcció: Vincent Bonnemazou, Romain De La Haye-Serafini

Producció: Bonne Pioche Productions

Subtítols: català

29.173 milles nàutiques és la distància recorreguda en la volta al món per mar realitzada per un navegant solitari al timó del seu veler durant la regata Vendée Globe. El 8 de novembre de 2020, el navegant francès Thomas Ruyant es va embarcar en aquesta famosa regata amb un innovador dispositiu a bord per capturar imatges i sons increïbles. Més enllà de la gesta marítima, aquesta pel·lícula és un viatge íntim i oníric, una immersió sensorial única.

Xerrada amb John Bertrand i Dennis Conner, Skippers “Austràlia II” i “Liberty” juntament amb altres convidats: THE RACE OF THE CENTURY

2022 - Estats Units - 83 min

Direcció: Chapman Way, Maclain Way

Producció:

Subtítols: espanyol

Aquest documental narra la històrica Copa Amèrica del 1983 celebrada a Newport, (Estats Units), on el vaixell australià “Austràlia II” va desafiar l'equip nord-americà defensor amb el vaixell “Liberty” capitanejat per 'Mr. America's Cup' Dennis Conner. La tripulació de l'Austràlia II, liderada pel capità John Bertrand, va utilitzar innovació tecnològica, dedicació i treball en equip per aconseguir una victòria inesperada, trencant la ratxa de victòries més llarga de la història de l'esport, amb els 132 anys de dominació americana a la Copa Amèrica.

Més enllà de l'emocionant competició, el documental explora el context social i polític de l'època, on la victòria de l'Austràlia II va representar un triomf per al país i va marcar un canvi en la història de la vela.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Adreça:
C Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER

Horaris

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER