Image

Grans moments de la Regata Cultural

Hi ha moments de la Regata Cultural que no us podeu perdre. Són moments singulars d’art i d’emoció, com la Cerimònia Copa Amèrica Barcelona 2024, que obrirà la Match Race Final de la regata i se seguirà arreu del món. O la trobada amb la potència de la creativitat artística de Barcelona al Race Village, en ple cor de l'event. 

Descobriu totes les propostes d’alt interès cultural i gratuïtes que podreu gaudir durant la competició.

Cerimònia Copa Amèrica Barcelona 2024

10 d’octubre. Platja del Bogatell. 

La cerimònia que obrirà la Match Race Final de la 37th Louis Vuitton America’s Cup serà un dels moments més significatius de la Regata Cultural.  Barcelona se situarà un cop més com a referent i font d’inspiració amb aquest esdeveniment, liderat per la Fundació Barcelona Capital Nàutica i que captarà l’atenció mundial.

La platja del Bogatell serà la gran platea d’un espectacle que promet ser impactant i únic.  La poesia visual i la tecnologia es posaran al servei de l’emoció per recordar tot allò que ens uneix com a humanitat i els objectius pels quals treballem junts. 
 

Clàssica a la platja amb els millors directors del moment

11 i 12 de juliol. Platja de Sant Sebastià.

L’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, els cors del Palau de la Música Catalana i l’OBC oferiran dos concerts gratuïts a la platja de Sant Sebastià amb els millors directors del moment: Gustavo Dudamel i Ludovic Morlot

A més, amb la voluntat d’apropar la música a col·lectius vulnerables que no poden acostar-se a la platja, els cors infantils de l’Orfeó Català actuaran a residències de gent gran de la Barceloneta, i el Cor de Cambra del Palau a l’Hospital del Mar. 

Tots els concerts són una iniciativa de Barcelona Obertura.

Més informació
 

La creativitat artística de Barcelona, al Race Village

Del 30 d’agost al 20 d’octubre. Moll de la Fusta.

El Race Village, que s’instal·larà a Moll de la Fusta durant tota la competició, serà un dels espais de referència de la Copa Amèrica i també de la Regata Cultural.

Del 30 d’agost al 20 d’octubre, el Race Village serà una finestra a la creativitat artística de Barcelona, amb més de 24 actuacions gratuïtes de cultura popular, arts de carrer, dansa, circ i música tots els caps de setmana.

Ciutat Vella tindrà una programació pròpia amb propostes de les escoles, entitats i equipaments culturals del districte, fetes expressament per a aquesta ocasió.

Exhibició de patins de vela catalans

Octubre. Litoral barceloní

Durant la Copa Amèrica, a Barcelona se celebrarà la regata d’exhibició de patins de vela catalans més gran de la història. L’exhibició es farà l'octubre, i els patinaires catalans compartiran el mateix camp de regates que els equips de la Louis Vuitton 37th America’s Cup. S’espera aconseguir una participació rècord d’uns 300 patins de vela

Gran Trobada d’Havaneres

Activitat finalitzada 

Amb motiu de la Copa Amèrica se celebrarà una edició especial de la cantada d’havaneres més antiga i important de Barcelona.  

A la 38a Gran Trobada d’Havaneres “Barcelona cara al mar” actuaran els grups Crema Catalana, Boira, Ultramar i Port Bó, amb la col·laboració de la Coral Mediterrània del Casal de Gent Gran Mediterrània de la Barceloneta.  

15 de juny. Port Vell.