Gaudí Experiència

G Experiència és una nova manera de conèixer Gaudí i la seva obra. Ubicat a tocar del Park Güell, l’espai proposa un viatge per l’univers creatiu del geni de l’arquitectura modernista, Antoni Gaudí, de manera interactiva i amb tecnologia 4D. Una aproximació diferent a l’obra de Gaudí a través de tres eixos: murs interactius per a adults i infants, maquetes d’obres de l’arquitecte i un audiovisual 4D.

“Hem volgut imaginar com era la seva manera de buscar la inspiració, com la transformava, com la vivia, com la produïa i com embogia amb els resultats”, expliquen els creadors de la peça audiovisual 4D, que compta amb tecnologia d’última generació: estereoscòpia activa, que permet una alta qualitat 3D, butaques amb moviment i efectes d’aire i aigua.

Abans d’experimentar l’audiovisual, però, els visitants poden accedir a tota la vida i obra de Gaudí a través de tres murs interactius que funcionen com a grans tauletes tàctils i permeten la interactivitat de diversos usuaris en 9 idiomes. Els continguts del mur han estat elaborats per un documentalista de l’Escola d’Arquitectura i estan avalats per la Càtedra Gaudí de la Universitat Politècnica de Catalunya.