Sobre la Ruta del Modernisme

El Modernisme és un dels patrimonis culturals més importants de Barcelona i situa a la ciutat com a capital mundial del Modernisme. La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari que engloba les millors obres modernistes de la ciutat.

La Ruta proposa al visitant conèixer a fons impressionants palaus, cases sorprenents, el temple símbol de la ciutat, un immens hospital, així com també descobrir elements modernistes més populars i quotidians com ara botigues, bars i restaurants, fanals i bancs.

Sobre el terreny, en el paisatge mateix de la ciutat, es pot seguir l’itinerari amb l’ajut d’uns panots vermells integrats al paviment que marquen el camí de la Ruta en els eixos principals i passen per davant de les obres modernistes.

Fins a 120 obres que demostren que el Modernisme va arrelar amb força a Barcelona i que encara avui és un art viu i viscut.

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un projecte col·lectiu, liderat per l’Ajuntament de Barcelona, que agrupa totes les entitats públiques i privades directament relacionades amb el patrimoni modernista de la ciutat.

Més informació: www.rutadelmodernisme.com