Barcelona Cultura
Vés al contingut
La Lali

Lali Jove 2020

Moll de la Fusta
Dissabte, 8 de febrer

Les associacions i entitats joves de la ciutat organitzen la Lali Jove, la festa major juvenil, associativa i sostenible de Barcelona. La Lali Jove dona resposta a la reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, per tenir un espai propi gestionat per les mateixes entitats dins les festes majors de Barcelona.

Activitats i tallers per i per a joves
A partir de les 17.00 h

El dissabte, 8 de febrer, podreu trobar un munt d’activitats obertes per a joves al Moll de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina) des de les 17h. Els diferents espais de treball i entitats membre del Consell de la Joventut ompliran el moll de tallers i activitats participatius pensats per i per a joves. Des de sexualitat, salut, capacitats diverses, diversitat LGBTI+ i educació en el lleure fins a tallers de cooperació internacional, justícia climàtica i univers alternatiu, entre molts altres.

 • Ràdio associativa: a càrrec de BocaRàdio. Parlarem en directe amb les entitats que preparen la Lali Jove 2020 i deixarem els micros oberts a la participació de tothom.
 • Circuit de mobilitat: a càrrec de la Federació ECOM i JUP Barcelona. Taller vivencial per viure els problemes de mobilitat a la ciutat relacionats amb la diversitat funcional.
 • Salut: a càrrec d’AECS. Un taller per abordar qüestions de salut de manera amena i divertida.
 • Estima en colors: a càrrec de Sin Vergüenza. Coneix la diversitat afectivosexual i d'identitat i expressió de gènere i posa a prova els teus coneixements sobre el col·lectiu LGBTI+.
 • Jocs de taula: a càrrec de l’espai d’Oci Alternatiu. Jocs de taula i rol per a tothom. Descobreix una altra manera de divertir-te!
 • Softcombat: a càrrec de Softcombat BCN. Taller de lluita recreativa medieval per a tots els públics, amb gran varietat de jocs per parelles o grups.
 • Justícia climàtica: a càrrec de l’SCI. Reflexionem sobre l’amenaça global que suposa el canvi climàtic i descobrim alternatives que podem dur a terme a nivell local.
 • Sàhara Dempeus: a càrrec de Sàhara Dempeus. Debats i tallers al voltant del conflicte d’ocupació i explotació del Sàhara Occidental per part del Regne del Marroc, amb Sàhara Dempeus.

 

El concert de la Lali Jove
A partir de les 20.00 h

La jornada continua amb els ritmes llatins i festius de les noies de Karamba, les versions més divertides d’Angangas, os versos mais rebeldes de Rebeliom do Inframundo, el folk de Pony Pisador i els finalistes del Brot Festival 2019, RedFall Haze.

Durant el concert, es disposarà d’espais de sensibilització i atenció directa:

 • SOM.nit: Dirigit a informar, prevenir i reduir els riscos associats al consum de drogues.
 • SEXus: La sexualitat, amb informació, és més divertida! Estand amb materials informatius i de sensibilització, genitals 3D interactius i material preventiu.
 • Punt Lali Jove Antimasclista: Per sensibilitzar al voltant d’aquest problema i atendre possibles agressions.