Novetats de Barcelona Llibres

Durant el dia de Sant Jordi, l’Ajuntament de Barcelona té la parada de llibres situada al passeig de Gràcia (entre la Gran Via i el carrer de la Diputació) i també és oberta la llibreria de la Sala Ciutat (carrer de la Ciutat, 2). S’hi poden adquirir les darreres novetats, així com títols d’altres anys, amb un 10% de descompte. Consulta al web de Barcelona Llibres totes les publicacions i els llibres amb descàrrega gratuïta.

 • El més petit de tots

  El més petit de tots

  Lola Anglada i Sarriera

  Publicat el 1937 i recuperat ara en el 130è aniversari de l’autora, és una mostra excepcional de la lluita antifeixista i el catalanisme popular.

 • Un trajecte pels feminismes fílmics. 30 anys de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

  Un trajecte pels feminismes fílmics

  Marta Selva Masoliver i Anna Solà Arguimbau

  30 anys de pel•lícules que han contribuït de manera decisiva als debats feministes. Un assaig essencial i innovador sobre el cinema i el feminisme.

 • Libro: 32 bèsties. Bestiari de Barcelona

  32 bèsties. Bestiari de Barcelona

  Laia Berloso (il•lustració) i Nico Alonso (text)

  Coneix la història del bestiari dels barris de la ciutat. Un llibre joc, per pintar les 32 bèsties i muntar en 3D les que formen part del Seguici Popular.

 • Llibre: Els camins antics de Barcelona

  Els camins antics de Barcelona

  Xavier Martínez i Edo

  21 itineraris de senderisme urbà seguint les traces dels camins antics al Pla de Barcelona. Una altra manera de caminar per Barcelona.

 • Llibre: Ignasi Iglésias 1871-1928. La vigència d’un mite oblidat

  Ignasi Iglésias 1871-1928

  Diversos autors

  La restitució de la vida i l’obra d’una figura del barri barceloní de Sant Andreu que no hauria d’haver estat mai arraconada.

 • Sarrià - Sant Gervasi: patrimoni documental i identitat cívica

  Sarrià - Sant Gervasi: patrimoni documental i identitat cívica

  Daniel Venteo

  Sarrià - Sant Gervasi és un exemple paradigmàtic de com la salvaguarda del patrimoni documental ha enriquit la identitat local a partir dels documents històrics.

 • Book: Àlbum Joaquim Molas

  Àlbum Joaquim Molas

  Llorenç Soldevila i Manuel Llanas (edició)

  L’àlbum més personal i desconegut d’un crític i historiador literari excepcional, que en posa en relleu les vivències i el pensament.

 • Barcelona: Última copa

  Barcelona: Última copa

  Guillem Cifré i David Castillo (pròleg)

  Reviu la Barcelona dels vuitanta a través d’una mirada única d’un artista i d’unes tires que ja són memòria inesborrable.

 • Barcelona freak show

  Barcelona freak show

  Enric H. March

  Un recorregut ampli i desconegut per la història de les barraques de fira i els espectacles ambulants, del segle XVIII al 1939 a la ciutat de Barcelona.

 • Ántifémina

  Ántifémina

  Colita (fotografia) i Maria Aurèlia Capmany (textos)

  La recuperació d'un llibre perdut, 43 anys després de la seva publicació, i que reivindica la figura de dues dones barcelonines: Colita i M.Aurèlia Capmany.

 • Flors i violes. La Barcelona literària en clau femenina

  Flors i violes. La Barcelona literària en clau femenina

  Mª Àngels Cabré

  Un passeig literari per la Barcelona de les escriptores i els seus personatges femenins, i alguns mites urbans amb nom de dona.

 • Joan Fuster i Barcelona

  Joan Fuster i Barcelona

  Martí Estruch Axmacher

  Un llibre publicat el 2012 però encara actual i que recuperem per a l’Any Joan Fuster, que celebra el centenari del naixement de l’autor valencià.