Sant Jordi

Novetats de Barcelona Llibres

Aquest any, durant el dia de Sant Jordi, l’Ajuntament de Barcelona té la parada de llibres sobre la ciutat situada a la plaça Reial i també és oberta la llibreria de la Sala Ciutat (carrer de la Ciutat, 2). S’hi poden adquirir les darreres novetats, així com títols d’altres anys amb un 10% de descompte. Consulta al web de Barcelona Llibres totes les publicacions.

Dibuixem Drawing Barcelona

Urban Sketchers Barcelona

A través de diferents estils de l’sketching podreu fer un recorregut, de la muntanya fins al mar, per indrets singulars o quotidians de tots els districtes de Barcelona.

52 retallables. Gegants i gegantes de Barcelona

Nico Alonso (text) i Laia Berloso (il·lustració)

Els gegants i gegantes de la ciutat pensats per jugar-hi i descobrir-los a fons. Per no perdre cap peça, tot el material es desa dins una carpeta.

Encants i miralls de Barcelona

Rafael Vargas (fotografia i text), Enric H. March, Josep Bohigas, Óscar Guayabero i Victoria Bermejo (textos)

Memòria gràfica dels Encants Fira de Bellcaire, un dels mercats més singulars de la ciutat. Hi trobareu fotografies, vivències, història, humor i anàlisi.

América Sánchez a Barcelona

Albert Planas i Julià Guillamon

Un recorregut per la trajectòria professional i vital d’un dels artistes gràfics més importants, trencadors i independents de la història del disseny a la nostra ciutat.

Barcelona. Fotògrafes/Fotógrafas

Isabel Segura Soriano (edició i textos) i diversos autors (fotografia)

El primer llibre que reconstrueix la història de la ciutat a través de la mirada de les dones fotògrafes, moltes vegades oblidades en la construcció de la imatge moderna de Barcelona.

Per una educació en llibertat. Barcelona i l'escola. 1908-1979

Antoni Nicolau (coordinació) i diversos autors (textos)

El llibre complet, amb una documentació interessant i amb fotografies, sobre les lluites i els moviments per una educació en llibertat a la nostra ciutat.

La mèdium i el poeta

Pilar Bonet Julve (edició) i diversos autors (textos)

En aquest llibre es recullen els testimonis de dos personatges singulars: la mèdium Josefa Tolrà i el poeta Joan Brossa, i s’aprofundeix en els seus mons creatius.

Barcelona sense GPS

Maria Rubert de Ventós

Opinions i suggeriments a partir d’una aproximació a la ciutat movent-se sense GPS. Són fruit de caminar amb curiositat per entendre la bellesa dels seus carrers i arquitectures.

Estoy hablando de mi generación. Artículos 1972-1977

Claudi Montañá i Josep Maria Ripoll (antologia)

Recuperació de la figura d'un escriptor que hauria de convertir-se en un referent del periodisme cultural i la creació literària i que va descriure la contracultura barcelonina.

Barcelona: títol provisional. Un viatge literari per la ciutat

Andreu Gomila i Diego Piccininno (edició)

El públic lector més fetitxista trobarà, en aquests dotze itineraris basats en els llibres i autors que han deixat petjada en la memòria de la ciutat, un viatge literari que el farà vibrar.

La gent del carrer Montcada. Una història de Barcelona (segles XIII a XVIII)

Albert Garcia Espuche

L’obra més completa —dos volums i més de mil pàgines— i també la més captivadora per conèixer i entendre la història de la Barcelona medieval i moderna.

Sala Beckett. Obrador Internacional de Dramatúrgia

Ricardo Flores i Eva Prats

Gairebé podreu olorar tot el treball minuciós per convertir una antiga cooperativa del Poblenou de Barcelona en una fàbrica de creació escènica i espai social de pensament.

Comparteix aquest contingut