BARQ

Festival Internacional de cinema d’arquitectura de Barcelona

El Festival Internacional de Cinema d’Arquitectura de Barcelona celebra la seva primera edició de l’11 al 16 de maig de 2021. Tindrà lloc a Barcelona de forma presencial als Cinemes Girona i online a través de la plataforma Filmin.

El festival inclou una àmplia programació amb pel·lícules de tot el món i diverses activitats paral·leles. És un esdeveniment cinematogràfic que posa en valor aquelles pel·lícules que mostren de manera innovadora temes d’actualitat relacionats amb l’arquitectura com l’activisme urbà, la política, l’economia, el medi ambient, la diversitat cultural i social, l’accés a l’habitatge o la igualtat de drets entre les persones. Ofereix una selecció exigent de cinema documental que busca la qualitat, originalitat i solidesa tècnica i artística de produccions inèdites a Espanya.

Un total de 8 llargmetratges a competició, 1 fora de competició i 11 curtmetratges a més de debats, presentacions i esdeveniments col·laterals. Tota la programació i informació es poden trobar a https://www.barqfestival.com.

Tornar a l’agenda
Filtra per
{{ formatDate(event.start, event.end) }} {{ getTime(event.start) }}h

Arquitectes: Organitzador: , {{ organizer.name }}
Fotògraf: {{ event.collaboradors }}
Premis: {{ event.com_fer_la_inscripcio }}
Lloc: {{ event.address }} En línia

Col·laboren: {{ event.collaboradors }}

Col·laboren: {{ event.collaboradors }}
Ho sentim, no hi ha elements per mostrar