La Nova Bauhaus Europea

La Nova Bauhaus Europea és una iniciativa creativa i interdisciplinària que obre un espai de trobada per dissenyar futures maneres de viure i se situa a la cruïlla entre l’art, la cultura, la inclusió social, la ciència i la tecnologia. La iniciativa porta el Green Deal Europeu als llocs on vivim i crida a un esforç col·lectiu per imaginar i construir un futur sostenible, inclusiu i bonic per a la ment i per a l’ànima de tots.

La Fundació Mies van der Rohe organitza, juntament amb la Comissió Europea i en el marc de la Setmana d’Arquitectura, una jornada sobre aquesta Nova Bauhaus Europea que girarà al voltant de tres temes:

  • La Nova Bauhaus Europea i el seu co-disseny. Qui pot compartir idees i bones pràctiques, com i per a què? Amb la Ruth Reichstein, I.D.E.A., Advisory Board of the President of the European Commission, Ursula von der Leyen.
  • Els 12 socis estatals de la Nova Bauhaus Europea presentaran la seva experiència i coneixement específic, la seva visió sobre els propers passos a fer i com apropar-nos als objectius del Green Deal Europeu. Amb la Sra. María Ángeles Benítez Salas, cap de la Comissió Europea a Madrid.
  • Bones pràctiques, idees i reptes des d’una Europa densa, complexa i mediterrània amb diferents equips i institucions de Barcelona

Tornar a l’agenda
Filtra per
{{ formatDate(event.start, event.end) }} {{ getTime(event.start) }}h

Arquitectes: Organitzador: , {{ organizer.name }}
Fotògraf: {{ event.collaboradors }}
Premis: {{ event.com_fer_la_inscripcio }}
Lloc: {{ event.address }} En línia

Col·laboren: {{ event.collaboradors }}

Col·laboren: {{ event.collaboradors }}
Ho sentim, no hi ha elements per mostrar