Presentació

L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la Setmana d’Arquitectura 2018, una iniciativa compartida que va tenir lloc en diferents escenaris de Barcelona del 10 al 20 de maig.

Durant aquests dies i dins del marc de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, la ciutat es va convertir en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinaries i territorials, per estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i debat.

Comptant amb la participació d’institucions públiques i de la ciutadania, es va elaborar un extens programa d’actes, amb cicles de cinema i arquitectura, conferències, rutes, concursos o espais de difusió per a tots els districtes.

Sens dubte, Barcelona té en la seva arquitectura urbana un patrimoni quotidià d’indubtable valor. L’arquitectura és la base de l’espai físic en què es desenvolupa la vida dels barcelonins i barcelonines. Així, la Setmana vol servir per reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania.

Exposicions, cinema, rutes, debats...

Entitats organitzadores i col·laboradores


Comparteix aquesta pàgina