Presentació

Exposicions, concursos, premis, tertúlies, visites guiades, festes i molt més, per a tots els públics, a tots els districtes de la ciutat.

Barcelona celebrarà, del 14 de maig al 28 de juny, les Setmanes d’Arquitectura, set setmanes amb una àmplia programació destinada a reforçar el vincle entre arquitectura i ciutadania. Barcelona té en la seva arquitectura un patrimoni urbà d’indubtable valor i les Setmanes contribuiran a què els ciutadans i ciutadanes se’l sentin encara més seu. Volem que sigui al mateix temps una celebració i un espai de trobada per a tots els públics on aprendrem conjuntament, viurem i celebrarem l’arquitectura i el patrimoni de la ciutat.

Organitzades per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, les Setmanes d’Arquitectura compten amb cinc socis estratègics - el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el FAD/Arquinfad, 48h Open House Barcelona, Construmat i el Col·legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona - i una quinzena de socis acadèmics - totes les escoles catalanes d’arquitectura, urbanisme, paisatge i disseny de l’espai.

Des de la seva primera edició el 2017 les Setmanes d’Arquitectura de Barcelona han estat una iniciativa oberta a la presència i col·laboració de totes les entitats dedicades a la divulgació de l’arquitectura a la ciutat, a més d’una representació de diferents disciplines socials, culturals i artístiques. Enguany 74 entitats i 12 universitats s’han adherit a la crida oberta, i plegats oferirem més de 183 activitats adreçades a tots els públics, per reflexionar i compartir com la ciutat construïda s’ha adaptat als reptes d’avui dia – els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 – amb l’horitzó de la Capital Mundial de l’Arquitectura Barcelona 2026.