#smartcityweek

Què és Smart City Week?

La Smart City Week vol ser un espai de reflexió i diàleg sobre el model de ciutat que volem, amb participació d’agents públics i privats i la col·laboració amb institucions docents i entitats veïnals de Barcelona.

La Smart City Week vol anar més enllà del concepte de smart city i aprofitar plenament les oportunitats que ens ofereixen els avenços tecnològics per aconseguir ciutats més sostenibles, justes i inclusives. La Smart City Week comparteix el compromís de l’Ajuntament de Barcelona amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030. La gran majoria de les activitats programades contribueixen directament a l’assoliment de l’ODS 4 (Educació de Qualitat), 5 (Igualtat de Gènere), 11 (Ciutat Sostenible) i 16 (Pau, Justícia i Institucions Sòlides). La Smart City Week és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona coordinada i dirigida per la fundació BIT Habitat, que té per objectiu reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats. Ca l’Alier, centre d’innovació urbana de la ciutat de Barcelona, serà l’epicentre de l’esdeveniment, on s’ubiquen moltes de les activitats programades.

Què és Smart City Week?

Ca l’Alier

Centro de Innovación Urbana

Ca l’Alier és una antiga fàbrica del Poblenou, Centre d’Innovació Urbana de Barcelona, un espai per compartir coneixement i experiències sobre smart cities i seu de la fundació Barcelona Institute of Technology for the Habitat (BIT Habitat), entitat gestora de l’edifici. És l’epicentre d’un projecte més ambiciós basat en el rellançament del 22@, el districte d’innovació de la capital catalana. A l’edifici també ha instal·lat la seva seu CISCO, líder mundial de l’Internet de les Coses (IOT). Pere IV, 362. 08019 Barcelona bithabitat.barcelona.

Ca l’Alier

Subscriu-te a la newsletter