#smartcityweek

Activitats Tomorrow.city: com accelerar el desenvolupament de ciutats sostenibles i inclusives

Ara com ara, les ciutats d’arreu del món entomen els reptes clau del segle XXI: la salut, el canvi climàtic, la nova economia… El futur, així doncs, depèn en gran mesura del que s’hi decideix. Per aquest motiu resulta imprescindible reflexionar sobre quines són les polítiques més adients i les solucions perquè es converteixin en llocs per viure-hi millor.

Tomorrow.city és una plataforma digital d’anàlisi que incorpora continguts cross-media relacionats amb el desenvolupament de ciutats més sostenibles i inclusives.
El proper 17 i 18 de novembre es convertirà en la plataforma de difusió de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), que enguany tindrà un format digital especial a causa de la situació generada per la pandèmia i es dirà Smart City Live 2020.

Després de l’esdeveniment, Tomorrow.city, que té com a objectiu convertir-se en un hub global de continguts que permetin portar un pas més enllà la col•laboració ciutadana i la innovació disruptiva, continuarà oferint coneixement, sensibilització i recursos per descobrir noves oportunitats per a les ciutats.

Subscriu-te a la newsletter