#smartcityweek

Diàleg amb David Weinberger i Renata Ávila: Com millorar la inclusió digital en un món canviant

David Weinberger és tecnòleg i conferenciant, professor de filosofia i autor del Cluetrain Manifesto, que va revolucionar el màrqueting l’any 2000 en remarcar la importància de la conversa dels usuaris a la xarxa i  s’ha convertit gairebé en un clàssic de l’economia internet.

Al seu darrer llibre, Weinberger reflexiona sobre la complexitat i el caos que genera un món canviant. Un punt de vista molt adient en la situació de pandèmia actual. Assegura que estem en un moment de transició i que és normal que ens sentim confusos.

Com encaixa la inclusió en aquest moment d’incertesa? Quines són les possibilitats del Machine Learning i de la Intel·ligència Artificial i com evitar que els algoritmes produeixin biaixos que perjudiquin les persones més vulnerables? Aquestes són algunes de les preguntes que el també codirector del Harvard Innovation Lab respondrà en aquest diàleg en què l’audiència també podrà dir-hi la seva.

Entrevista:
Renata Ávila, (Guatemalteca), Abogada internacional y autora, CEO, The Polylateral Association. Co-fundó, junto a Women at the Table, la alianza por los Algoritmos Inclusivos. Es experta en tecnología y derechos humanos, analizando los retos de esta intersección a la justicia social, el espacio multilateral comercial y diplomático, sus impactos sociales y la lucha contra las nuevas formas de colonialismo digital. Defiende el derecho a publicar y a los alertadores y periodistas que exponen a los poderosos. @avilarenata

Possibilitat d’interpretació en la llengua de signes o subtitulació en directe. Servei només disponible si se sol·licita prèviament per correu electrònic abans del dia 3 de novembre de 2020.

Ponents

  • David Weinberger

    David Weinberger

    Tecnòleg i autor

  • Renata Avila

    Renata Avila

    International Human Rights and Tech Lawyer, Co-Founder Alliance for Inclusive Algorithms, Race and Technology Fellow at Stanford University

Subscriu-te a la newsletter