#smartcityweek

Diàleg amb Kent Larson i Daniele Quercia: Les ciutats del futur, més resilients i inclusives

Kent Larson és Director del the City Science research group al MIT Media Lab (Cambridge, Massachusetts, EUA). La seva recerca se centra en el desenvolupament d’intervencions urbanes basades en tecnologies de simulació avançada i realitat augmentada que millorin les ciutats, per exemple creant microhabitatges per a joves, sistemes de mobilitat on-demand i líving labs.

Larson aposta per ciutats més resilients i inclusives capaces de generar oxigen, aigua o energia i en les quals el coneixement i l’accés a Internet ajudin al desenvolupament de les persones en un moment en què l’era dels cotxes està arribant al seu final.

En aquesta sessió, el director del City Science research group al MIT Media Lab parlarà de les tecnologies que poden fer les ciutats més habitables i, per tant, més inclusives.

Entrevista:
Daniele Quercia, Cap de Departament de Social Dynamics a Nokia Bell Labs. Ha estat investigador a Yahoo Labs i a la Universitat de Cambridge, així com del Massachusetts Institute of Technology (MIT). La seva recerca se centra en la informàtica urbana i ha estat reconeguda amb diversos premis. Ha fet també diferents xerrades TED sobre Happy Maps, en què es pregunta si canviar la ruta que fas en una ciutat canvia l’experiència que en tens.

Possibilitat d’interpretació en la llengua de signes o subtitulació en directe. Servei només disponible si se sol·licita prèviament per correu electrònic abans del dia 3 de novembre de 2020.

Ponents

  • Kent Larson

    Kent Larson

    Arquitecte i Director del the City Science research group al MIT Media Lab

  • Daniele Quercia

    Daniele Quercia

    Department Head at Nokia Bell Labs Cambridge & Professor of Urban Informatics at King's College London

Subscriu-te a la newsletter