#smartcityweek

Exposició: Una visió analògica de la desigualtat digital

L’exposició: Una visió analògica de la desigualtat digital és una mostra temporal que aprofundeix sobre una de les complexitats més grans a les quals la tecnologia s’enfronta avui: la cursa cap a la digitalització total.

Tot i que és cert que aquest fenomen comporta grans avenços en la millora del nostre benestar, també suposa un gran perill. Si la tecnologia no es democratitza correm el risc de distribuir el seu accés, ús i impacte de forma desigual, fent cada vegada més gran el que es coneix com a “escletxa digital”. Ara com ara i a causa a l’alt cost de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, la seva adopció i utilització és molt desigual a tot el món, cosa que afecta diversos grups socials en base a criteris de gènere, edat, geogràfics, geopolítics o culturals. En definitiva, afecta directament i condiciona les nostres vides.

És responsabilitat de tots aconseguir que ningú quedi enrere, i lluitar per una societat amb una inclusió digital plena. És per això que l’exposició: Una visió analògica de la desigualtat digital, que s’ha formulat com a espai de reflexió, diàleg i acció participativa.

Mesures COVID: limitació de l’aforament, distancia, mascareta.

Subscriu-te a la newsletter