#smartcityweek

Reptes de la innovació urbana en temps de pandèmia

Les aliances entre diferents actors, el compromís i les responsabilitats compartides emmarcades en una estratègia conjunta, plural i participativa són clau per avançar cap a una ciutat més resilient.

Però de què parlem quan parlem de resiliència urbana? La resiliència és la capacitat de les ciutats de prevenir, o en els casos en què és inevitable, almenys de mitigar l’impacte de les situacions d’emergència per recuperar-se tan aviat com sigui possible.

En aquesta sessió, experts en innovació de diferents ajuntaments d’arreu de l’Estat contrasten experiències, visions i reptes pel que fa a la manera com la innovació i la cooperació han de donar resposta a les necessitats sorgides arran de l’emergència sanitària global.

Hi participen:

Laia Bonet, Tercera Tinenta d’Alcaldia, d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordnació Territorial i Metropolitana.
Lluïsa Moret, Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat.
Ángel Niño, Regidor Delegat d’Innovació de l’Ajuntament de Madrid.
Carlos Galiana, Tercer Tinent d’Alcadia, d’Innovació i Gestió del Coneixement, Comerç, Control Administratiu, Cultura Festiva i Relacions amb els Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de València.

Modera:
Raul Olivan, Director General de Gobierno Abierto e Innovación Social del Gobierno de Aragón

Possibilitat d’interpretació en la llengua de signes o subtitulació en directe. Servei només disponible si se sol·licita prèviament per correu electrònic abans del dia 3 de novembre de 2020.

Ponents

 • Laia Bonet

  Laia Bonet

  Tercera tinenta d'Alcaldia, d'Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana a l'Ajuntament de Barcelona

 • Lluïsa Moret

  Lluïsa Moret

  Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat

 • Carlos Galiana

  Carlos Galiana

  Tercer Tinent d'Alcadia, d'Innovació i Gestió del Coneixement, Comerç, Control Administratiu, Cultura Festiva i Relacions amb els Mitjans de Comunicació de l'Ajuntament de València

 • Ángel Niño

  Ángel Niño

  Regidor Delegat d’Innovació de l’Ajuntament de Madrid

 • Raul Olivan

  Raul Olivan

  Director General de Gobierno Abierto e Innovación Social del Gobierno de Aragón

Subscriu-te a la newsletter