Barcelona Cultura

Segon col·loqui de Relats de l’Arnau: ‘El Paral·lel: espai d’evasió o de compromís polític?’

Amb aquest títol tindrà lloc el proper 30 d’octubre el segon col·loqui d’un cicle dedicat a les memòries del Paral·lel i del Teatre Arnau. Es tracta d’un cicle de col·loquis gratuït, organitzat per l’equip de memòria de l’Arnau Itinerant i coodinat per la cooperativa Laberint Cultura.

Anar al Paral·lel era una forma d’evadir-se o també era un espai de compromís polític? Al col·loqui hi seran Ferran Aisa, historiador, especialitzat en el Raval, el moviment obrer llibertari, la cultura popular i la renovació pedagògica i Carme Tierz, periodista, especialitzada en arts escèniques i autora del llibre Barcelona, ciutat de teatres.

El mateix dia, mitja hora abans de l’inici del col·loqui (a les 18.30h), podreu visitar la “Barraqueta de l’Arnau”, una parada informativa situada a la Plaça Folch i Torres del Raval on podreu compartir els relats, objectes, imatges i records que tingueu relacionats amb el teatre Arnau. Amb aquests testimonis anirem enriquint l’arxiu virtual i dissident del teatre Arnau i del Paral·lel.

Per a més informació sobre el projecte: arnau@laberintcultura.com